A Bridgerton család második évadának plakátja

Ha odavagy a Bridgerton családért, ezért a szappanért is meg fogsz őrülni

A Netflix sikersorozatának rajongói mostantól úgy érezhetik magukat, mint a Bridgerton szereplői.


A sorozat és a Beekman 1802 márka közelgő együttműködésében születő, High Society Soap Collection névre keresztelt kollekcióban négy szappan található,. A 34 dollárba (kb. 12 ezer forint) kerülő csomagban a bergamott héj és a Meyer citrom jegyei keverednek a jázmin és a gardénia aromájával, valamint a krémes vanília, a borostyán, a szantálfa, a pézsma és a rózsa illatával.

A kollekció minden egyes szappanját Lady Whistledown botrányos pletykarovatának külön számába csomagolták, így lesz mit olvasni a forró fürdőben.

Ha pedig letöltjük az Artvive nevű alkalmazást, további meglepetésben lesz részünk, okostelefonunukon megnézhetjük, ahogy a szappanokat tartalmazó dobozba nyomtatott kép életre kel.

A Bridgerton x Beekman 1802 kollekció emellett tartalmaz egy ajakápolót, valamint egy illatgyertyát és egy üvegbúrát is. A szappanok március 25-én, A Bridgerton család 2. évadának megjelenésének napján kerülnek piacra, az ajakápoló és a gyertya pedig április 25-én jelenik meg. A kollekció itt tekinthető meg.