Rózsaszín szempillaspirál, rózsaszín háttér előtt

Ezek az év legjobb vízálló szempillaspiráljai

Ha rossz tapasztalataid vannak a vízálló szempillaspirálokkal, akkor tudnod kell: nem vagy egyedül! Ha nem a jó márkától a megfelelő terméket használjuk, akkor kész szenvedés lehet a vízálló szempillaspirálok eltávolítása, ami egy életre elveheti tőle a kedvünket. Pedig, ha megtaláljuk a jót, akkor soha többet nem akarjuk majd elengedni. Íme a legjobb vízálló szempillaspirálok listája.


Maybelline - Sky High

Ez a Maybelline vízálló szempillaspirál futótűzként terjedt a TikTok-platformján és sokáig kapni se lehetett emiatt a boltokban. Nem véletlenül, ugyanis azon felül, hogy nagyon dús és hosszú szempillákat varázsol, extra vízálló képességének köszönhetően a legnagyobb esőben sem ér majd baleset.

L'Oreal Paris - Lash Paradise

A L'Oreal Paris idén piacra dobott vízálló szempillaspirálja az egyik legjobb példa arra, hogy miért nem szabad megijednünk a drogériás márkáktól. Ez a spirál ugyanis felveszi a versenyt a legnagyobb márkákkal szemben is és az ára is irtó kedvező.

Lancôme - Monsieur Big

Bár a francia luxusmárkát, a Lancôme-ot klasszikus szempillaspiráljai miatt szeretik, de ha te merész szempillákra vágysz, amik az egész éjszakát kibírják, akkor ez a neked való termék. A végeredmény műszempilla hatású, és soha, de soha nem fog elmosódni. Hidd el, megéri az árát!