Törölközők, wellness koncepció

Luxus szappanok, amik helyettesítik a parfümöket

Vannak olyan luxus szappanok, melyek elég erősek ahhoz, hogy egész nap kitartsanak és tökéletes kiegészítői lehetnek egy parfümnek, vagy akár helyettesíthetik is azokat. Íme a legjobb szappanok és tusfürdő gélek!


Hermès

A Hermès testápolói és szappanjai felérnek a márka parfümjeihez is. Kissé kevésbé erős az illatuk, de nem kevésbé élvezetes, melyek egész nap kitartanak. Érdemes kipróbálni a márka Citro Noir illatát, mely fekete lime, fekete tea, citrom és paraguayi fával fűszerezett. Ha frissebb illatra vágyunk, akkor az Eau d'Orange Verte illatát próbáljuk ki, mely a menta, a fa moha és a narancs világos és fás jegyeit hordozza.

Chanel

A Les Eaux de Chanel parfümkollekciójának fürdőgél változataival egy kis extra eleganciát adhatunk a fürdőzéshz. A hat szappan mindegyikét egy-egy, Gabrielle Chanel által kedvelt helyszín ihlette.

Párizstól egészen Velencéig az illatok vanília, zöld bazsalikom és pikáns narancs jegyeit viselik.

Santa Maria Novella - Melograno

Ha egy márka 800 éve fennáll, akkor az egyértelműen jól csinál valamit, és a Santa Maria Novella egyik legjobb alkotása a Melograno termékcsalád, beleértve a szappanokat is.

A Melograno a márka egyik legikonikusabb parfümje, egy friss és púderes gránátalma illat, amely az olasz borbélyüzleteket idézi meg. Az illat szappanváltozata ugyanolyan érzéki és ideális azok számára, akik a friss kölnit részesítik előnyben az aromás illatokkal szemben.