Drága luxusmárkák termékei egy fotón, parfümök és sminkek

Ez a top 3 luxusajándék 2023-ban

A különleges alkalmak, mint például egy évforduló vagy születésnap luxusajándékot kívánnak. Ilyenkor érdemes olyan ajándékokkal meglepni szeretteinket, amiket maguknak nem szívesen vásárolna meg. Íme 2023 három legjobb luxusajándéka.


Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 - parfüm


Ez az illat magában hordoz mindent, ami luxus és elegancia. A Franciaországban készült mámorító formula jázmin, sáfrány, cédrusfa és ámbra jegyeit tartalmazza. Ez az a parfüm, amiért garantáltan megállítanak az utcán. Erőteljesen kifinomult, maximálisan nőies illat és tökéletes ajándék.

Ára: 114 ezer forinttól

Dior Addict Lip Maximizer - dúsító ajakfény


Ez a milliók által kedvelt ikonikus dúsító ajakfény több mint 20 árnyalatban kapható, hialuronsavval dúsítja az ajkakat, és gyengéden hűsítő érzést nyújt az ajkakon. Ballagási vagy születésnapi ajándéknak is tökéletes választás.

Ára: 13 ezer forinttól

Chanel Small Vanity - táska


Ha ajándékról van szó, akkor a táska elmaradhatatlan kellék. Minden nő imádja, így képtelenség vele mellé lőni. Ez a báránybőrből és aranyszínű fémből készült Chanel táska pedig az extravaganciáról szól. Egy apró táska mely nagy luxust hordoz. Házassági évfordulóra lehet jó választás.

Ára: 1 millió 800 ezer forinttól

Nyitókép: Shutterstock