Home office

Öt tárgy, ha feldobnád a hangulatodat a home office-ban

A koronavírus-világjárvány miatt sokunknak kellett állnia az a jól megszokott irodai munkavégzésről az eddig talán teljesen ismeretlen home office-ra. Bár kezdetben izgalmas lehet az otthoni munkavégzés, egy idő – a társaság hiánya, valamint a bezártság miatt – ingerszegénnyé válthat környezetünk. Ilyenkor kell feldobnunk valamivel otthonunkat. És, hogy pontosan mivel? Mutatjuk!


Saját munkaállomás otthon? Naná!

IDdesign

Matt hatású, fehér színű és tölgyből készült – alig több mint egyméteres szélességével és magasságával a lakásunk akármelyik pontján elfér, a munkaidőn pedig egy nagyon egyszerű, ám mutatós szekrény hatását kelti. Ha azonban jönnek a dolgos percek, a lenyitható rész egyből munkaasztalként funkcionál.

A dizájntermék 252 ezer forintért érhető el az IDdesign weboldalán.

Humoros dekorlámpa a túlórákhoz

Amara.com

Az olasz Seletti által piacra dobott dekorlámpa dekoratív módon ötvözi a kedvelt tárgyat és a kedves állatot, megteremtve a gyantából készült, majom formájú asztali lámpát, amely önmagában, de kollekcióban is rendelhető.

Utóbbi tartalmaz egy álló és egy csimpaszkodó figurát is. A kézműves termékhez egy 4,5 méteres kábellel rendelkező LED izzó tartozik, amelyet a majom a kezében tart. Hasonló kialakítású díszlámpa egér formában is elérhető.

A fehér és fekete színben megrendelhető termékek 84 ezer és 117 ezer forint közötti áron szerezhetők be innen.

A pozitív gondolatokért: növények

Plante Budapest

Köztudott, hogy a természet közelsége általában jobb kedvre derít minket, pozitív hatással van a vérnyomásunkra, ennek folytán pedig hatékonyabban dolgozunk.

A Plante Budapest Home Office növénycsomagja öt könnyen gondozható szobanövényt tartalmaz a cég aktuális kínálatából. A hatalmas választékban több különleges növény is felsorakozik, amelyek közül gondosan válogatják ki számunkra a megrendelt kollekcióba bekerülő közepes illetve kis fényigényű darabokat.

A csomag kisebb és nagyobb változata 15 ezer és 40 ezer forint közötti áron érhető el.

Kényelmes és dizájnos forgószék

perfect-design.hu

Az otthoni munkavégzés egyik legnagyobb ellensége a kényelmetlen munkaállomás, melyet idővel – főleg, ha folyamatosan home office-ban dolgozunk – mindenképp komfortosabbá kell tennünk.

Ha ilyen helyzetbe kerülünk, mindenképp válasszuk a Perfect Design kínálta LUIS forgószékek egyikét, ülőfelületük ugyanis minőségi szintetikus bőrrel borított, magasságunk pedig 124 centiméterig állítható. A gyönyörű dióval furnérozott, dönthető háttámla és kartámasz elegáns megjelenése magabiztosságot sugároz, az exkluzív székben igazi vezetőnek érezhetjük magunkat.

Az elegáns megjelenésű anyagokkal tökéletesen harmonizál az ülőalkalmatosság rozsdamentes acélból kialakított forgószerkezete. A szék ára meghaladja a 100 ezer forintot, ellenben keleti kényelmet biztosít tulajdonosának.

A tökéletes radiátor

design-radiator.hu

Találóan a Tetris nevet kapta az a dizájnradiátor, amely minden helyiségben jól mutat futurisztikus formavilágával. Az érdekes technikai megoldásokkal tervezett modern fűtőberendezés horizontálisan, valamint vertikálisan is a falra helyezhető, mindemellett antibakteriális festéssel is elérhető. Az acélból készült radiátor így olyan helyiségekben is helyet kaphat, ahol higiéniai fűtőtest használatát javasolják.

A játékosan dekoratív radiátor nagyban növeli a belterek eleganciáját, amely környezetben máris jobban érezhetjük magunkat a home office során. És hogy még személyre szabottabb legyen, a terméket a tervezők mindenféle színben elérhetővé tették. A paletta ide kattintva megtekinthető.

A Design Radiátor 341 illetve 622 wattos darabot kínál, előbbit 918 ezres, míg utóbbit több mint egymillió forintos áron. Az EU által meghatározott biztonsági előírásoknak megfelelő termékre 5 éves garanciát vállal a cég, amely a radiátor felszereléséhez szükséges fali konzolokat is biztosítja.