Vans x Ray Barbee x Leica közös kollekció kamerája

​Menő, kockás kamerát hozott ki közösen a Vans és a Leica

A váratlan közreműködésben három ikon erői egyesültek. A Vans Ray Barbee világhírű gördeszkással és a Leica fényképezőgép-márkával közösen egy teljes kollekciót adott ki több színben és egy lenyűgöző extrával: egy kockás Leica fényképezőgéppel.


A kollekció a Capturing the Journey nevet viseli (Örökítsd meg az utazást), és a Vans leghíresebb sziluettjeit alkották újra különleges feliratokkal, mintákkal és persze egyedi színvilággal. A közös munkát a deszkás bajnok, Ray Barbee kreativitása és mestersége iránti szenvedélye ihlette.

Összesen négy sziluettet dolgoztak fel, ezek világoskék, barna, piros és kékeszöld árnyalatokat kaptak. A felpimpelt alapmodellek a Vans Sk8-Hi, a Slip-On, az Old Skool és az Authentic lettek. Az első három talpát domború piros pöttyök borítják, és Leica logó ihlette vörös felső cipőfűzőlyukak vannak rajtuk.

Néhány cipőn egyedi, hímzett, kézírásszerű feliratok láthatók. Az egyik oldalon az szerepel, hogy „Az utazás megörökítésében van az öröm", míg a másikon az áll, hogy gy döntöttem: vállalni kell a kockázatot.

A kollaboráció legizgalmasabb része pedig kétségtelenül a limitált szériájú fényképezőgép, amit a Vans ikonikus kockás mintázatával láttak el. Az eszköz egy Leica D-Lux 7, és a sakktáblaszerű színezés mellett egy Barbee-aláírás is dekorálja. Mindehhez egy hozzáillő vállpánt és porzsák is tartozik.

A kollekció surranói jelenleg a Vans-boltokban kaphatóak, a fényképezőhöz viszont csak a Leica néhány üzletében lehet hozzájutni szerte a világon — írta a Luxury Launches.

Nyitókép: Instagram/leica_camera