Justin Bieber és a Vespa együttműködése

Justin Bieber a Vespával közösen piacra dobott egy hófehér robogót

Úgy fest minden arannyá változik, amire Justin Bieber mostanában ráteszi a kezét. Ezúttal sokkal találóbb a fehérarany, ugyanis egy hófehér motorkerékpárt tervezett a Vespával együttműködve, mely többek között azért is különleges, mert ez az első autóipari munkája.


A Justin Bieber X Vespa robogó egy Piaggio Sprint alapra épült és három különböző erősségű kivitelben beszerezhető. Ami viszont különlegessé teszi az a nem mindennapi kinézete, ugyanis minden része egy elegáns és letisztult fehér árnyalatot kapott a külső panelektől egészen a felnikig. A karosszérián egy visszafogott lángminta kapott helyet, mely egy kicsit megvadítja az összképet.

Ez a minta a csomagba tartozó bukósisakon is visszaköszön, mellette pedig egy kesztyű, valamint egy táska kapható. A műszerfalon található digitális kijelző telefonnal összehangolható, így könnyedén lehet állítgatni a lámpák erősségét, valamint a zenelejátszás is így válik lehetővé utazás közben.

Az előadó úgy emlékezett vissza, hogy valahol Európában — talán Londonban vagy Párizsban — ült először Vespan és azonnal magával ragadta a hangulata. Onnantól ő is szeretett volna egy sajátot, hiszen akkor csak a szelet érezte a hajában és az azzal járó szabadságot.

„Imádom a Vespát, és egy ilyen klasszikus márkával együttműködni annyira király. Az, hogy ki tudom fejezni magam, legyen szó művészetről, zenéről, vizualitásról vagy esztétikáról, hogy a semmiből tudok létrehozni valamit, ez a részem. Végső soron az alkotás és a tervezés célja mindig az, hogy a saját, egyedi fordulatot adjunk a dolgoknak"

— olvashatjuk Bieber szavait legújabb együttműködéséről.

Forrás: Luxurylaunches