A Bridgerton család egyik jelenete

Ezért halasztották el a Bridgerton család 3. évadját

A Bridgerton család várva várt 3. évadját sajnálatos módon el kellett halasztani, így egy ideig még nem találkozhatuk kedvenc karaktereinkkel. Na de mi a csúsztatás oka? Akár hiszed, akár nem, ez bizony az erotikus jelenetek miatt történt.


A Netflix sikersorozatának legújabb részei már nemsokára megjelentek volna, azonban az utolsó pillanatokban elhalasztották. Ennek az volt az oka, hogy bizonyos jelenetek nem tetszettek a forgatókönyvírónak, így egy másik irányvonalat próbálnak felvenni a sorozat hangulatával kapcsolatban.

Elsődlegesen a pikáns jelenetekre hívták fel a figyelmet, melyekből az első évadban sokkal több volt, mint a második szezonban. Ezzel a változtatással kapcsolatban több rajongó is felemelte a hangját, így a harmadik évadba megpróbálják visszaemelni ezeket a részleteket.

Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mire utalhattak ezzel, viszont a sorozat készítői így magyarázták a váratlan csúszást:

„Vannak olyan elemek, amelyekkel Shonda — Shonda Rhimes, vezető producer — egyszerűen nem elégedett, ezért változtatni akar rajtuk. Néhány dolog nagyon sötét lett.”

Mindezek mellett azt is megjegyezték, hogy szerették volna visszacsempészni azt a mókát, ami az első évadban is volt. Mindenekelőtt az lebeg fő célként a szemük előtt, hogy a rajongóknak azt a minőséget nyújtsák, amit megszokhattak, ez viszont sajnálatos módon több munkával jár, mint tervezték.

Frissített megjelenési dátumról egyelőre nem adtak ki információt.

Egy korábbi cikkünkben elárultuk, hogy milyen témakör, vagyis pontosabban kiknek a szerelme köré épülnek majd az új részek. Kapcsolódó írásunkat itt lehet elolvasni.

Nyitókép: Instagram/bridgertonnetflix

Forrás: Marie Claire