A Wednesday sorozatának szereplői

Wednesday: 4 meglepő tény az Addams Family spin-offjáról

Alig egy hete debütált a Netflix streaming felületén az Addams Family spin-off sorozata, a Wednesday, máris rekord számú megtekintésekhez közelít a show.


A sorozat főszerepébe az Addams Family lány hőse, Wednesday került, aki kétes viselkedésének köszönhetően egy hozzá hasonlóan természetfeletti képességekkel rendelkező emberekkel teli középiskolába kerül, ahol rejtélyes kalandokba keveredik.

A műsor népszerűségéből következtetve úgy éreztük, hogy muszáj megosztanunk olvasóinkkal a sorozat legérdekesebb tényeit, amelyeket valószínűleg nem tudnak még.

1. A sorozat forgatási helyszíne

2021. szeptember 13-án kezdtél el forgatni Románia fővárosában, Bukarestben és 2022. március 30-án fejezték azt be.

2. Az ikonikus táncjelenet

Wednesday-t a sorozatban Jenna Otrega alakítja, aki azon túl, hogy remekül játszotta a szerepet, az egyik ikonikus táncjelenetet Siouxsie Sioux-tól merítve ihletet, egymaga koreografálta meg.

3. Ki alakítja Mrs.Thornhillt?

A sorozat nézői közül elég kevesen és későn jöttek rá, hogy a 2021-es sorozat egyik tanárát, Mrs.Thornhillt Christina Ricci játssza, aki az 1991-es Addams Family filmben Wednesday-t alakította.

4. Lesz-e második évad?

És a legtöbb embert foglalkoztató kérdés, akik látták az első évadot: vajon lesz-e második évada a nyolc részes sorozatnak?

Bár a válasz még egyáltalán nem hivatalos, de azt kell mondjuk: nagy valószínűséggel lesz folytatása. A sorozat utolsó részét ugyanis úgy zárták le, hogy számtalan kérdés nyitva maradt illetve Wednesday sejtelmesen a saját regényét így zárta le:

,,Vége?"

Ebből és még más jelekből arra következtethetünk tehát, hogy lesz folytatása az Addams Family nagysikerű spin-offjának.

Előzetes:

Nyitókép: Instagram