Sheldon és Amy egymás mellett állnak

Agymenők: Ezt a 3 részt nézd meg, ha hiányzik Sheldon és Amy!

Minden idők legkülönlegesebb fiktív párosát Sheldon Cooper és Amy Farrah Fowler alkották, akiket az Agymenők című televíziós szitkomban szerethették meg a rajongók. A sorozat a fanok bánatára véget ért, azonban mi összegyűjtöttünk 3 részt, amit érdemes megnézned, mikor hiányolni kezded az ,,őrült tudósokat".


Vigyázat, cikkünk spoilert tartalmazhat!

Ostobák kíméljenek

Az egész szerelmi történet a harmadik évad 23. részénél kezdődik. Ebben a részben beszélik rá barátai Sheldont, hogy egy okos társkereső applikáció használatával menjen el randizni. Szerencséjére Amyvel találkozik a randin, aki hasonlóan merev, értelmes és nem utolsó sorban tudós.

Ennél a résznél még senki sem sejtette, hogy a románc egészen a sorozat legvégéig kitart.

Nem adom a párom

Az ötödik évad 10. részében Amy rájön, hogy kapcsolata Sheldonnal megrekedt és leginkább csak egy helyben toporognak a haladás helyett. Stuart érdeklődni kezd Amy iránt, így a lány bele egyezik egy randiba. Sheldon ekkor döbben rá, hogy nem szeretné elveszíteni barátnőjét, így elmegy ő is a randira gyertyatartónak.

A páros életében ez az első nagy mérföldkő, amit a rajongók láthatnak, így érthető, hogy ikonikussá és kedvenccé vált.

A távolsági disszonancia 

A tizedik évad fináléja a sorozat egyik legjobb epizódja lett és ennek több oka is van. A nézőkben óriási frusztráltságot vált ki, hogy kedvelt szerelmespárjuk, Amy és Sheldon külön töltenek pár napot, amíg a páros férfi tagja az időt egy nővel tölti, aki egyértelmű jeleket ad a tudós felé.

Azonban az epizód vége felé Sheldon rájön, hogy Amy az egyetlen nő, akivel le szeretné élni az életét, így elhatározza, hogy megkéri a kezét.