rooney mara es audrey hepburn

Rooney Mara játssza Audrey Hepburnt ebben az új önéletrajzi filmben

A Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagino jegyzi az Apple gyártásában készülő új, Audrey Hepburnről szóló önéletrajzi filmet, amiben a címszerepet Rooney Mara alakítja majd.

Bár még sok részletet nem tudni a 20. század egyik legkedveltebb filmsztárja, Audrey Hepburn életét feldolgozó filmről, azt megerősítette az Apple, hogy a főszerepet többek közt A tetovált lányból ismert Rooney Mara alakítja majd, a rendezést pedig a Szólíts a neveden miatt Oscar-díjra jelölt Luca Guadaginora bízzák majd.

Hepburn élete igazán hálás téma lesz, hiszen amellett, hogy emberek milliói imádták, eredményekben nagyon gazdag volt a karrierje, azon kevesek egyike, akik egyszerre birtokoltak Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjat is. Emellett elkötelezett humanitárius is volt, szívének legkedvesebb ügye a gyermekvédelem volt, az UNICEF-fel együttműködve Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában is dolgozott.

Aki A tetovált lányból ismeri Rooney Marát, annak nehéz elképzelnie, hogyan játszhatja el az arisztokratikusan kifinomult Audrey Hepburnt, azonban törékeny alkata és őzikeszemei egy ügyes stylis kezében könnyen átalakulhatnak a 20. századi ikon képmásává. Marát legutóbb Guillermo del Toro Rémálmok sikátora című thrillerében láthattuk Bradley Cooper, Cate Blanchette, Toni Colette és Willem Dafoe mellett.

Nyitókép: GettyImages