Oscar-díj szobor

Az idei luxus Oscar-ajándéktáska egy skót földdarabot is tartalmaz

Tényleg kifizetődő lehet, ha a szakmádban a legjobbak között ismernek el.

Azi Oscar-díjátadón a legjobb színész és rendezői kategória jelöltjei az elismerés mellett egy ajándékcsomagot is kapnak, ami idén a különböző lusxustermékek mellett egy skóciai földterületet is tartalmaz – és egy azzal járó címet.

A Distinctive Assets 20 éve ünnepli a híres Mindenki nyer nevű jelölő ajándéktáskáját, melyet legjobb színészek, a legjobb mellékszereplő, valamint a legjobb rendező kategóriák minden egyes jelöltje kap. Jó kérdés, hogyan állítsunk össze egy ilyen ajándékcsomagot egy olyan csoport számára, akik hírnevük és gazdagságuk révén gyakorlatilag bármit megkaphatnak, amit csak akarnak?

Biztosítani kell, hogy legalább egy olyan ajándék legyen, amire még ők sem gondolnának. Idén ez a tárgy egy kis méretű skóciai földterület a Highland Titles-től. Ezzel a megajándékozott közvetlenül hozzájárulhat az ország természetvédelmi területeinek létrehozásához, és egyben Glencoe földesurává vagy úrnőjévé is válik, a területtel ugyanis ez a cím is ajándékba jár, írja a Robbreport.

Az egyéb ajándékok között szerepel egy all-inclusive utazás a skóciai Turin kastélyban, ami jól jöhet, ha valaki meg akarja tekinteni a földjét. Emellett aranyozott, csokoládéba mártott perec, egy luxus természetes összetevőket tartalamzó bőrápolási készlet, egy limitált kiadású Trust Me Vodka palackkészletet és még rengeteg más finomságot is megtalálható az ajándékok között, melynek összértéke hat számjegyű. Dollárban.

Az ajándéktáskát kapók közül csak öten lesznek olyan szerencsések, hogy március 27-én, Az Oscar-díjátadón hallhatják a nevüket, de a vigaszdíjasok sem járnak rosszul, ezeket az ajándékokat elnézve.

Nyitókép: Getty Images / Rodin Eckenroth