A Bajos csajok egyik jelenete

A Bajos csajok szereplői visszatérhetnek az új feldolgozásban

A 2004-es nagy sikerű, Bajos csajok című vígjáték nemsokára egy musicalfilmmel tér vissza. A mű klasszikus lánybandája — a plasztikok — természetesen kihagyhatatlan eleme a történetnek, és lehet, hogy az eredeti szereplőkkel érkezhet a feldolgozás. Mi állhat ennek az útjába?


Az eredeti Bajos csajok című filmet annak idején Tina Fey rendezte és írta. A plasztikok csoportban Lindsay Lohan, Lacey Chabert, Amanda Seyfried és Rachel McAdams voltak tagok, akik azóta nagyon közeli barátságban maradtak egymással. Most, hogy készül egy musicalbetétekkel színesített feldolgozás, mind a négyen örömmel visszatérnének a történethez.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen szerepeket kapnának. Lehet, hogy csak egy rövid cameo erejéig tűnnének fel, de az is elképzelhető, hogy fontosabb feladatuk lenne. Bármiről is legyen szó, van egy nagy probléma. A produkció vezetői nem hajlandók elegendő pénzt fizetni a színésznőknek.

A Vanity Fair egyik forrása úgy nyilatkozott, hogy a felajánlott bérek egyenesen sértők voltak. Mivel ők játszották az eredeti főszereplőket, így meg kellene becsülni, hogy mindannyian visszatérnének. Ez egyrészről a produkciónak is jót tenne, illetve a színésznők is a megérdemelt bérezésben részesülnének.

„Akár egy cameoszerepben tűnnének fel, akár hat oldalnyi forgatókönyvet kapnának, nem számít. A felajánlott pénz tiszteletlenség"

— mondta a forrás.

Tina Fey — aki az új film forgatókönyvéért és a rendezéséért is felel — egy nagyjából hét számjegyű összeget kap a színészi munkájáért. A négy főszereplőnek ennek csupán a töredékét ajánlották fel. Egyelőre a tárgyalások megakadtak ezen a ponton, de reméljük, hogy valamilyen közös nevezőre tudnak majd jutni, hogy újra láthassuk kedvenc karaktereinket.