Margot Robbie és Ryan Gosling a Barbie című film forgatásán a kaliforniai Venice-ben, 2022. június 27.

3 film, amit látnod kell, ha vágysz a Barbie hangulatra

Ha legszívesebben újranéznéd a Barbie-t, de már nem szeretnél több mozijegyre költeni, akkor ne búsulj! Íme 3 film, amik olyanok, mint a Barbie és betöltik a rózsaszín űrt a szívünkben!


Doktor Szöszi

A főszereplő Elle a filmben végig úgy öltözködik, akár csak Barbie. De a karakter kinézetén kívül a személyisége és a viselkedése is igencsak Barbie-s, így megadja nekünk a maximális rózsaszín hangulatot, ha erre vágynánk. Több párhuzamot is vonhatunk a két film között: például Elle Barbie-hoz hasonlóan egy idegen környezetbe csöppen, amivel az élete egyik fő problémáját szeretné megoldani. Ez természetesen további bonyodalmakhoz vezet, akárcsak a Barbie-filmben.

Emma

Az Emma Jane Austen imádott komédiájának megfilmesítése. Egy romantikus, cukorkafelhőben úszó, kosztümös film, amit imádni fogsz, ha a Barbie-t is szeretted. Még akkor is, ha a főszereplőnk sokkal cselszövőbb, mint Barbie.

Mamma Mia!

Azt gondolnánk, hogy a Mamma Mia! egy vidám musical, de valójában anyákról, lányaikról és azok bonyolult kapcsolatairól szól. Felnövésről, eltávolodásról és családi kapcsolatokról. Komoly témákat feszeget, miközben zenés számokkal pörgeti fel a hangulatot, akárcsak Barbie!

Fotó: GC Images / MEGA

Glamour