Ryan Gosling

Ryan Gosling bevédi Kent a Barbie-film új, vírusként terjedő előzetesében

Az egész világ izgatottan várja a Barbie-film megjelenését, a Mattel ikonikus babájáról szóló élőszereplős filmet, amelyet az Oscar-díjra jelölt Greta Gerwig rendezett és írt.


Alig két hét van hátra a bemutatóig, és a Barbie máris az év legtöbbet emlegetett filmje. Ez részben a film sztárszereplőinek köszönhető, és közülük is a legtöbb hírt Ryan Gosling, a Margot Robbie által alakított Barbie Kenje szolgáltatta.

Megjelent a Barbie-film legújabb trailere is: egy Ryan Gosling főszereplésével készült, I'm Just Ken című klip, ami nem meglepő módon vírusként terjed.

A klipben Ken Barbie árnyékában küzd, érzelmes dalszövegek és néhány koreografált táncszám mellett.

Úgy tűnik, nem számít, mit csinálok, mindig én vagyok a második. Senki sem tudja, milyen keményen próbálkoztam, ó, vannak érzéseim, amiket nem tudok megmagyarázni, és ez megőrjít

− énekli Gosling az exkluzív videóban.

Majd így folytatja:

Egész életemben udvarias voltam, mert én csak Ken vagyok. Bárhol máshol egy tízes lennék. Mégis az a sorsom, hogy szőke törékeny életet éljek és haljak?
Én csak Ken vagyok. Ahol én szerelmet látok, ott ő barátot lát. Mi kell ahhoz, hogy meglássa a férfit bennem, és harcoljon értem?
Én csak Ken vagyok, és elég vagyok. Nagyszerűen tudok dolgokat csinálni. Szóval hé, nézz rám, én csak Ken vagyok. Bébi, én csak Ken vagyok.

Just Ken Exclusive

Nem ez az első alkalom, hogy a 42 éves színész megszólalt Ken küzdelmeiről, az év elején a #NotMyKen visszhangra reagálva nyílt meg a karakterről.

Ha valaha is igazán törődtél volna Kennel, akkor tudnád, hogy senki sem törődik Kennel. Ezért kell elmesélni a történetét

− mondta Ryan Gosling a GQ-nak, kifejtve, hogy Kenről gyakran megfeledkeztek.

Egy Jimmy Fallonnak adott interjúban később hozzátette, hogy nehezményezi, hogy soha senki sem játszik Kennel, és ebbe beletartoznak Gosling lányai is, akiknek a Ken-babájuk iránti tiszteletlenség volt az utolsó lökés, ami arra késztette a színészt, hogy elvállalja a szerepet.

Kimegyek a hátsó udvarra, és tudod, hol találtam Ken-t, Jimmy? Arccal lefelé volt a sárban egy szétnyomott citrom mellett

− emlékezett vissza Gosling Jimmy Fallonnak arra a pillanatra, miután Gerwig felajánlotta neki a szerepet.

A továbbiakban elmondta, hogy készített egy fényképet a jelenetről, és elküldte Gerwignek, azzal az üzenettel:

Én leszek a te Kened, mert ezt a történetet el kell mesélni.

Nyitókép: Rodin Eckenroth/WireImage

Forrás: Marie Claire