Margot Robbie és Ryan Gosling a Barbie című film forgatásán a kaliforniai Venice-ben, 2022. június 27.

Nagy csavart tartogathat a Barbie-film új előzetese

Új teaser trailer jelent meg az élőszereplős Barbie-filmhez, melyben a rajongók először láthatják a film szereplőit akció közben.


A Greta Gerwig (Lady Bird; Kisasszonyok) által rendezett film főszerepeiben Margot Robbie és Ryan Gosling lesz látható, akiknél - az előzetest és a forgatási fotókat elnézve - jobb színészeket nem is találhattak volna.

A további szereplők között szerepel Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, Michael Cera, Issa Rae, Rhea Perlman és Kate McKinnon, akik közül néhányan úgy tűnik, Barbie és Ken más-más változatát alakítják majd.

A film első teaserét tavaly tették közzé. A videó, – amely Stanley Kubrick2001: Űrodüsszeia című filmjének paródiája - azonban semmit sem árult el a film cselekményéről.

Kedden egy második teaser jelent meg, amelyben a film számos főszereplője látható.

A nézői kommentek alapján dicsérték a trailert, sokan megjegyezték, hogy a cselekményt még mindig nagyrészt titokban tartják, és azt jósolták, hogy egy jelentős fordulat várható.

„Az a tény, hogy nagyon kevés cselekményt mutattak meg, azt az érzést kelti bennem, hogy egy nagyon nagy csavar lesz, ami felforgatja a világunkat”

– írta valaki kommentben.

Imádom, hogy semmit sem árultak el a cselekményről, feltételezem, hogy a való világban kötnek ki, valahol LA-ben" - találgatott valaki más. „A film szereposztása tökéletesnek tűnik, és alig várom, hogy megnézzem a mozikban.”

Ezt az elképzelést alátámasztja, hogy a film szintén kedden közzézett promóciós plakátjai dlárulták, hogy America Ferrera, Ariana Greenblatt, Helen Mirren, Ferrell, Connor Swindells és Jamie Demetriou hús-vér embereket fognak alakítani

A Barbie július 21-én kerül a mozikba.

(Independent)

Nyitókép: GC Images / MEGA