Simone Ashley A Bridgerton család egyik bemutatóján

Simone Ashley ezt utálta legjobban A Bridgerton család sorozat forgatásain​

A Bridgerton család című sorozat már a harmadik évadjához közelít, mi pedig nem tudunk betelni a hangulatával, a karaktereivel, illetve a felsorakoztatott, mesés ruháival. De milyen lehet mindez a színfalak mögött? Simone Ashley most elárulta, mit utált legjobban a forgatásokon.


Simone Ashley alakította az eddigi részekben Kate Sharma karakterét, aki Anthony szerelme. A színésznő elegáns kastélyok díszletében lehetett nap mint nap és meseszép ruhákba öltöztették őt. Külső szemlélőként és rajongóként ez egy álommunkának tűnhet, azonban a forgatások sok testi és lelki fájdalommal jártak.

Ashley nemrég a The Sunday Times-nak adott egy interjút, amiben részletesen mesélt A Bridgerton család hátterében zajló történésekről. Elárulta, hogy bár valóban szépek voltak a kosztümök, ő viszont utált minden percet bennük. Elmondása szerint nagyon fájdalmas, kellemetlen érzés volt a viselésük a fűzők miatt.

A régi testformálók teljesen leszorították a hasát, így sokkal nehezebb lehetett a mozgás, az ülés, illetve a lélegzetvétel is. A PureWow cikkében így idézték a nyilatkozatát:

„A fűzők mindent lenyomnak a hasadban. Ez azt jelenti, hogy amikor leveszed, egy kis púpod lesz. Utáltam hordani azokat a fűzőket A Bridgerton család forgatásán. Olyan gyönyörűek, de tényleg utálom őket. Soha többé!".

Szerencsére már nem kell többet elviselnie a fűzőket, hiszen a forgatásokon most már engedélyezték nekik a melltartó viselését, mint alternatíva.

A 27 éves színésznő egyébként nem először tette szóvá az embertelen forgatási körülményt interjúkban. Egyszer például elmesélte, hogy az első jelenetek felvétele előtt sokat evett, így a fűző felkerülése után azonnal rosszul lett. Onnantól nem mert rendesen enni a munkanapokon. Abba is beavatta a rajongóit, hogy a fűző teljesen megváltoztatta a testét.

„Megváltoztatja a testedet. Adott időre sokkal kisebb lett a derekam. Aztán abban a pillanatban, ahogy abbahagyod a viselését, máris visszatérsz a régi testedhez.”

Érdekel, hogy miért halasztották el a harmadik évad megjelenését? Kapcsolódó cikkünket itt tudod elolvasni.

Nyitókép: Getty