A Bridgerton-család sorozatának részlete

Alig ismertünk rá a Bridgerton sztárjára, igazi szívtipró lett

A Bridgerton-család sorozatának rajongói már alig várták, hogy elérkezzen a harmadik évad előzetese, ami nem várt meglepetést tartogatott mindenki számára.


Az utóbbi hónapokban ugyanis a közösségi média attól volt hangos, hogy a sorozat rajongói aggodalmukat fejezték ki a következő évad főszereplőjével, Colinnal kapcsolatban. A sorozat korábbi évadainak főszereplői (Regé Jean Page, Jonathan Bailey) ugyanis szó szerint szívdöglesztőek voltak, és akkor ez még lehet, hogy enyhe kifejezés. Colin azonban a korábbi évadokban nem nyerte el a nők tetszését. Egészen mostanáig.

Az új évad előzetese alapján ugyanis Luke Newton, azaz Colin Bridgerton nagyon komoly átalakuláson mehetett át és ezt a rajongók is észrevették.

Az első szembetűnő változás Colinon a férfiasabb felsőteste volt a rajongók számára.

„Azt a mellszőrt reméljük, hogy sokszor fogja még megvillantani”

– érkeztek sorban a kommentek a nézőktől.

A tinédzser arcú Colin az új évadra sokkal perzselőbbé és borostás arcú férfivá változott. De nem ő volt az egyetlen, aki egyik évadról a másikra sokkal szexibbé vált.

Persze nem csak Luke az, aki Bridgerton egyik főszereplő átalakulásán esett át. Sokan megjegyezték, hogy

Korábban Jonathan Bailey karaktere - aki a sorozatban Anthony Bridgerton - is komoly változásokon esett át az első évadról a másodikra. Eltűnt az idétlen pajesza és a bodorított frufruja is szerencsére.

A Bridgerton harmadik évadából látott képek és videók alapján Colin is borotvált és borostás lesz, ahogy az évad főszereplőjévé válik.

Nyitókép: Instagram

(Glamour)