Jonathan Bailey és SImone Ashley A Bridgerton család című sorozatban

A Bridgerton család visszatér, botrányos 3. évadra számíthatunk

Hogy pontosan mikor, még nem tudni, de visszatér A Bridgerton család, és a 3. évad állítólag nagy durranással jön.

A Bridgerton család 2020 karácsonyán debütált a Netflixen, azóta pedig meghódította az egész világot. Az első évad hatalmas sikere után a sorozat 2022 márciusában tért vissza a második évaddal, és a rajongókat ugyanúgy magával ragadta, még a fülledt szexjelenetek megcsappant száma ellenére is.

A rajongók nagyörömére a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan nemrég elárulta, hogy a harmadik évad forgatása már folyamatban van, és elég botrányos lesz az új sztori.

A Bridgerton család 3. évada nagy durranással tér vissza, és bár a részleteket a stáb és a szereplők titokban tartják, néhány információ morzsát már lehet tudni.

Coughlan még korábban, a Global Fan Event eseményen beszélt arról, hogy az új széria hasonló szerkezetet követ majd, mint az előző évadok, de ezúttal a cselekmény középpontjában Penelope és Colin Bridgerton (Luke Newton) románca áll majd.

„Ebben az évadban Penelope visszatér Londonba azzal az elhatározással, hogy új nő lesz, új függetlenséggel... Alig várjuk, hogy magunkkal vigyünk titeket a kocsikázásra”

– fogalmazott.

„A színész az eseményen felfedte a sorozat 3. évadához tartozó forgatókönyv első oldalát is, amelyen Lady Whistledown narrációja olvasható: „Kedves nyájas olvasó, túl sokáig voltunk távol egymástól. Végre, London okos díszlete visszatér. És így van ez a szerzővel is. Az évad kezdetén természetesen mindenki azt a kérdést teszi fel, hogy melyik újdonsült elsőbálozó fog a legjobban ragyogni.”

Természetesen, sokakat éget a kérdés, mi is van Kate Sharma (Simone Ashley) és Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) kapcsolatával.

Simone Ashley a Deadline elmondta, hogy az új évadban visszatérnek, Kate és Anthony sztorija ugyanis még csak most kezdődik igazán.

„A második évadban Kate és Anthony között sok volt a tülekedés, voltak bonyodalmak a családdal, aztán a vége felé egymásra találnak. Szerintem most kezdődik minden. Szeretném, ha Kate egy kicsit jobban elengedné magát, és többet játszana a harmadik évadban, és valahogy együtt úsznának ebben a szerelmi körben. Szerintem mindketten megérdemlik."

Bár Coughlan-ék már adtal némi ízelítőt az új szériáról, a hivatalos megjelenési dátumot még nem erősítették meg egyelőre, és még trailer sem jött ki hozzá, így előre láthatólag még eltarthat egy darabig, amíg a harmadik évad adásba kerül. Az viszont a Netflix korábban megerősítette, hogy a jelenleg is készülő harmadik évad után már berendelte a negyedik évadot.

A Bridgerton-rajongók egyre többször kérdezték, hogy miért tart ilyen sokáig a harmadik évada, elkészülése, úgy tűnik, a késés oka az lehet, hogy Shonda Rhimes, a sorozat showrunnere elégedetlen volt néhány történetszállal. Utóbbiról a Mail Online korábban azt írta, hogy azok nagyon sötétté váltak, aminek Rhimes nem örült, ezért meg akarta változtatni őket.

Kik térnek vissza?

A Bridgerton harmadik évadában visszatér néhány ismerős arc, de búcsút inthetünk pár szeretett karakternek is, többek között a Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevornek, aki megerősítette, hogy tér vissza a harmadik évadban, ahogy a Francesca Bridgertont alakító Ruby Stokes sem.

Jonathan Bailey azonban várhatóan visszatér Anthony Bridgerton szerepében, Simone Ashley Kate Sharma-ként, Nicola Coughlan Lady Penelope Featheringtonként, Luke Newton Colin Bridgertonként, míg az első és második évadban is szereplő Hannah Dodd Ruby helyét Francesca Bridgertonként veszi át.

Eközben egy új szereplő, David Mumeni a hírek szerint állandó szerepet kap a harmadik évadban. Bár még nem erősítették meg, hogy melyik karaktert fogja játszani, a rajongók azt találgatják, hogy David lehet az új agglegény, Lord Samadani.

(Marie Claire)

Nyitókép: bridgertonnetflix/Instagram