A Bridgerton-család, jelenetkép

Már A Bridgerton család 4. évadáról is vannak híreink − ezt tudjuk eddig

Olyan régóta tesszük már, hogy már igencsak nehéz kivárni A Bridgerton család harmadik évadának érkezését. A folytatásról eddig annyit tudunk, hogy a sorozat eltér majd a könyvektől, és előreugrik, hogy Colin és Penelope kapcsolatára koncentráljon.



De most már azt sem ártana tudni, hogy melyik Bridgerton-testvér kerül legközelebb reflektorfénybe? Vajon a Bridgerton negyedik évada Benedict szerelmi történetére fog koncentrálni? És kik lesznek a szereplőgárdában? Utánajártunk, mi az, amit eddig tudni lehet.

​1. Megerősítették már a negyedik évadot?

2021 áprilisában, még a második évad levetítése előtt a Netflix bejelentette, hogy a Bridgerton-t megújítják a harmadik és a negyedik évadra. A streaming szolgáltatás egy levélben erősítette meg a hírt, amelyet maga Lady Whistledown írt.

​2. Miről szól Bridgerton?

A sorozatot Julia Quinn könyvsorozata ihlette, és az elit Bridgerton családot követi, akik az 1800-as évek Londonjában (más néven a Regency-korszakban) a társadalmi életben próbálnak navigálni, és megtalálni a szerelmet. Az első évad Daphne szerelmi története körül forgott, míg a második évad Anthonyra koncentrált.

Bár a harmadik évad még nem készült el, Shonda Rhimes elárulta, hogy még sok Bridgerton jön:

Nyolc Bridgerton testvér van, és ami engem illet, nyolc Bridgerton-évszak van.

​3. Miről fog szólni a Bridgerton negyedik évada?

A Bridgerton-csal\u00e1d

Fotó:Profimedia

Nagyon valószínű, hogy a negyedik évad a harmadik könyvre, a Tisztességtelen ajánlat címűre fog épülni, amely Benedictre és Sophie Beckett-re, egy gróf törvénytelen lányára koncentrál. A könyvben, miután Benedict egy álarcosbálon megismerkedik egy titokzatos lánnyal, és beleszeret, elindul, hogy kiderítse a lány valódi kilétét, nem tudván, hogy valójában Sophie az.

​4. Miről fog szólni a harmadik évad?

A harmadik évad átugorja Colin történetét, amely a negyedik könyv, a Mr. Bridgerton csábítása alapján készül. A középpontjában Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) románca áll majd, és május 16-án lesz a premierje.

​5. Ki lesz a szereposztásban?

A szereplőkkel kapcsolatos részletek egyelőre nem ismertek, de ha Benedict kerül a középpontba a negyedik évadban, akkor biztosra vehető, hogy Luke Thompson visszatér az egyik főszereplő szerepében. Sophie karakterének szereposztása azonban még várat magára.

Mindeközben lehetséges, hogy Benedict összes testvére feltűnik majd, köztük Daphne (Phoebe Dynevor), Anthony (Jonathan Bailey), Colin (Luke Newton) és Eloise (Caudia Jesse).

​6. Mikor jön a negyedik évad?

Még eltarthat egy darabig, mire megjelenési dátumot vagy trailert kapunk a Bridgerton negyedik évadához.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Profimedia