Nicola Coughlan és Luke Newton A Bridgerton család 3. évadának egyik jelenetében

Kulcsfontosságú pillanatot erősít meg A Bridgerton család új előzetese

A Netflixen május 16-án debütáló 3. évad Penelope Featherington és Colin Bridgerton kapcsolatát követi majd nyomon.

A Julia Quinn romantikus regényein alapuló A Bridgerton család most megjelent teaser traileréből némi ízelítőt kaphatunk a közelgő harmadik évadról és arról, mi bontakozik ki Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) között.

A klipben a nézők láthatják, ahogy Penelope szembesíti a Bridgerton testvért, és megkérdezi tőle, miért nem akar vele randizni, miközben a lány könnyes szemmel azt mondja: "Mert zavarba hozlak, persze, hogy soha nem udvarolnál nekem".

A sorozat rajongói számára köztudott, hogy Penelope már az első évad óta gyengéd érzéseket táplál Colin iránt, de a férfi eddig egyáltalán nem vett tudomást a lány fellángolásáról. A Bridgerton 3. évadában azonban a páros talán végre a szerelem útjára lép.

Ezt tudjuk eddig A Bridgerton család 3. évadáról: A Bridgerton család visszatér, botrányos 3. évadra számíthatunk

Shonda Rhimes, a sorozat executive producer és Julia Quinn megerősítették, hogy az eredeti történet egyik népszerű pillanata – amikor Penelope betekeri Colin kezét, miután a férfii elvágja azt – bekerül a következő évadba, ami a könyvek és a sorozat kedvelőit is izgatottá tette.

A regényben ez az a pillanat, amikor Colin megtalálja Penelopét, amint az a férfi naplóját olvassa. Dührohamában végigviharzik a szobán, és végül megvágja a kezét, Penelope pedig ellátja a sebet. Colin ekkor kezdi új, romantikus fényben látni a nőt, ennek megmutatása pedig a sorozatban fontos.

A rajongók emellett azt találgatták, hogy Theo Sharpe (Calam Lynch) is visszatér-e az új évadban. A karakter nem volt része az eredeti történeteknek, és pusztán a tévésorozat-adaptációhoz készült, de a nézők észrevették, hogy Calamot tavaly egy tweetben a 3. évaddal kapcsolatban bejelölték.