Egy, a Bridgerton 3. évadával kapcsolatos elmélet zavarja a rajongókat

Egy, a Bridgerton 3. évadával kapcsolatos elmélet zavarja a rajongókat

A Bridgerton rajongói tűkön ülve várták a Netflix népszerű sorozatának visszatérését, de sokan felháborodtak egy, az új évad megjelenésével kapcsolatos hírrel.


A Bridgerton család néhány rajongója a Redditen nemrég azt állította, hogy e-maileket kaptak a könyvesboltoktól, amelyekben arról tájékoztatták őket, hogy a sorozat 3. szériájához kapcsolódó Romancing Mr Bridgerton című könyv 2024 májusában kerül a boltok polcaira.

Mivel a könyvek általában az új évaddal egy időben jelennek meg, ezért a könyv frissített megjelenési dátuma azt sugallja, hogy a 3. évad később érkezik, mint eredetileg gondolták.

„A könyv dátumát 2023 decemberéről 2024 májusára tolták. Ergo, a 3. évad valószínűleg jövő év áprilisában vagy májusában jelenik meg”

– írta az egyik Reddit-felhasználó a gyorsan elterjedő hírről.

A 2022-es Netflix Tudum globális rajongói eseményre hivatkozva, a rajongók megdöbbentek, mivel a Bridgerton 3. évadját több mint egy éve csúsztatták, a megjelenési dátumról pedig még nem volt információ.

„Miféle beteges viccet csináltak azzal, hogy egy évvel a megjelenés előtt a Tudumon népszerűsítették a Bridgertont?”

– írta az egyik felhasználó a Redditen, míg egy másik hozzátette, hogy túl hosszú idő telt el az évadok között.

Bár a Bridgerton-sorozat 3. évadának pontos megjelenési dátumáról még nem tudni semmit, Shonda Rhimes, a sorozat executive producere idén áprilisban azt nyilatkozta, hogy a forgatás és a vágás már befejeződött, így sok rajongó reménykedik abban, hogy a 3. évad még idén a Netflixre érkezhet.


A Bridgerton család és a Sarolta királyné sztárja, Adjoa Andoh azonban később a Digital Spy-nak elárulta, hogy a 3. évad jövőre jön ki, ami 2024-es megjelenési dátumot jelenthet.

Arról nemrég írtunk, hogy az új széria hasonló szerkezetet követ majd, mint az előző évadok, de ezúttal a cselekmény középpontjában Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) románca áll majd.

Természetesen, sokakat éget a kérdés, mi is van Kate Sharma (Simone Ashley) és Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) kapcsolatával. Simone Ashley korábban a Deadline-nak elmondta, hogy az új évadban visszatérnek, Kate és Anthony sztorija ugyanis még csak most kezdődik igazán.

„A második évadban Kate és Anthony között sok volt a tülekedés, voltak bonyodalmak a családdal, aztán a vége felé egymásra találnak. Szerintem most kezdődik minden. Szeretném, ha Kate egy kicsit jobban elengedné magát, és többet játszana a harmadik évadban, és valahogy együtt úsznának ebben a szerelmi körben. Szerintem mindketten megérdemlik."