A Bridgerton család sorozatának fotója

Itt vannak az első képek a Bridgerton család 3. évadáról

A Bridgerton család a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, mely óriási nézettségi rekordokat döntött a streaming felületén. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a folytatásra, ugyanis szeptemberben érkezik a Bridgerton család 3. évada, melyről most megmutatjuk az első fotókat.


A harmadik évad középpontjában a család középső fiúja, Colin Bridgerton és Penelope Featherington azaz Lady Whistledown áll majd. A rajongók az interneten röviden már csak Polinnak hívják őket.

A héten a Netflix pedig meglepte a rajongókat és 4 fotót posztoltak a Bridgerton hivatalos Instagram-oldalára az új évad jeleneteiről.

A Netflixtől egyáltalán nem szokatlan ez a korai posztolás, ugyanis tavaly pont ugyanígy árulták el az Instagrammon, hogy a harmadik évad Polinékról szól majd.

A rajongók már izgatottan várják a sorozat folytatását, bár sokan félnek, hogy a Sarolta királynéról szóló spin-off sorozat túl magasra tette a lécet a Bridgerton harmadik évadának. A képek azonban arról árulkodnak, hogy ez a léc simán megugorható.