Luke Newton és Nicola Coughlan A Bridgerton család című sorozatban

A Bridgerton sztárjának szexjelenetes poénja teljesen komoly volt

Amit sokan viccnek gondoltak a Nicola Coughlan által alakított Penelope Featheringon szexjeleneteivel kapcsolatban, azt az ír színésznő komolyan értette.


Nicola Coughlan új, Big Mood című sorozatával kapcsolatban adott interjút nemrég, melyben A Bridgerton család és a színésznő egy korábbi nyilatkozata is szóba került. A népszerű netflixes sorozat Penelopéját alakító Coughlan még februárban beszélt arról egy ír rádió műsorában, hogy a Colin Bridgerton szerepében látható Luke Newtonnal közös szexjeleneteivel kapcsolatban minden előre ki volt találva.

PG [már 6 éves korosztály által is nézhető – szerk.] változatot kértem a stábtól, mert leszögeztem, hogy én nem csinálom máshogy

fogalmazott a színásznő.

@todayfm

“That episode was awfully short” 🤔 Turns out Nicola Coughlan has requested a PG version of Bridgerton for her mammy 🤣 That’s one way to avoid watching *those* scenes with your family! 👀 #bridgerton #bridgertonseason3 #nicolacoughlan #penelopefeatherington #colinbridgerton #lukenewton #todayfm #irish #galway

Sokan ezt a megjegyzését viccnek gondolták, de Coughlan nemrég tisztázta a kérdést.

Ez szó szerint benne szerepelt a szerződésemben. Az emberek azt hiszik, hogy viccből mondtam. Én csak nem vagyok hajlandó máshogy színészkedni. Ír katolikusan nőttünk fel, én így érzem jól magam.

Döntésének egyik fő indoka az édesanyja volt, akit hithű katolikusként egyből lesokkolta a sorozat. A kezdés után már pár perccel megpillantotta ugyanis Jonathan Bailey-t Anthony Bridgertont és a csupasz hátsóját, mire egyből megkérdezte lányától, mi is ez az egész.

Coughlan szerint szerencsére az anyja már alkalmazkodott, és jelenleg szórakoztatónak és nagyon viccesnek tartja az elsőre meghökkentőnek tartott sorozatot.

Ezt is nézd meg! Romantikus jelenetet osztott meg a Netflix a Bridgerton-család 3. évadából

Hamarosan érkezik a harmadik évad

Coughlan elmondása szerint A Bridgerton család legfrissebb évadának szexuálisan átfűtött jelenetei szintén az általa megszabott határokon belül maradnak majd. Bár néha kínosnak érezte a helyzetet, a brit This Morning című talkshow-ban adott interjújában arról beszélt, hogy a Newtonnal való baráti viszonya mennyire fontos támaszt nyújtott a kellemetlen forgatási napokon:

Szerencsére már négy éve ismerem Luke-ot, és egy szuper kedves srác. Tudtunk nevetni rajta, elég felszabadító és szórakoztató volt az egész.

A harmadik évad kapcsán Coughlan korábban azt nyilatkozta, hogy az sokaknál újra ki fogja verni a biztosítékot.

Ahogy korábban is megírtuk, a közkedvelt sorozat folytatásának első részeit már május 16-án láthatják a rajongók a Netflixen, az évad második felének premiere pedig június 13-ára várható.

(Bustle)

Nyitókép: bridgertonnetflix / Instagram