Luke Newton és Nicola Coughlan A Bridgerton család című sorozatban

Megvan, mikor tér vissza A Bridgerton család

Premierdátum és előzetes is érkezett a népszerű sorozat 3. évadához.


A Netflix kedden bejelentette, hogy A Bridgerton család 3. évada 2024 nyarán debütál két, négy epizódos részben, ami nagy újdonság a franchise számára.

Az első rész premierje 2024. május 16-án lesz, amit a tervek szerint 2024. június 13-án követ a második rész. A dátumok közzététele mellett a Netflix bemutatta a sorozat 3. évadának első előzetesét is, amely kis bepillantást nyújt, mire számíthatnak a nézők, és utal az új évadot övező várakozására.

„Kedves olvasó, azt hitted, hogy elhallgattak. De rosszul gondoltad. Őszinte tisztelettel, Lady Whistledown”

– hallható a most közzétett trailerben.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy A Bridgerton család újévadának középpontjában nagyrészt Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) bimbózó románca áll majd.

Penelope Featherington végre feladta régóta tartó szerelmét Colin Bridgerton iránt, miután hallotta a róla szóló becsmérlő szavait. Úgy döntött azonban, hogy ideje férjet keresnie, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és a nővéreitől

– olvasható a Netflix közleményében.

Coughlan és Newton mellett a harmadik évadban többek között Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Sarolta királynő) és Ruth Gemmell (Violet Bridgerton) is visszatér majd.

A Lady Danburyt alakító Adjoa Andoh nemrég megerősítette a Hello!-nak, hogy a harmadik évad 2024-ben érkezik, és hozzátette, hogy számukra is örömteli a hír, a várakozás pedig egyre csak nő és nő.

Azt hiszem, az emberek nagyon elégedettek lesznek.