A Bridgerton család sorozatának szereplői

Romantikus jelenetet osztott meg a Netflix a Bridgerton-család 3. évadából

A Bridgerton család 3. évada Colin és Penelope szerelmi történetét dolgozza fel és a Netflix most megosztott egy jelenetet az új évadból, melyben a szerelmesek egy romantikus pillanatát láthatjuk.

A Bridgerton család 3. évadának megjelenéséig még hónapokat kell várnunk, de Valentin-napi ajándékként a Netflix február elsején megosztott egy jelenetet Colin és Penelope szerelmi történetéből. Bontsuk ki a 30 másodperces videót, amiről most minden Bridgerton-rajongó beszél.

Az videóban Colin (Luke Newton) és Penelope (Nicola Coughlan) erősen bámulják egymást a Bridgerton család szalonjában. Szemezésük már egy örökkévalóságnak tűnő ideig tart, mígnem a feszültséggel teli csendet Penelope egy megjegyzése töri meg:

„A szemeid... a kéknek egy igen figyelemreméltó árnyalata”

– mondja lányos zavarában.

„És valahogy mégis még fényesebben ragyognak, amikor kedves vagy”

– tette hozzá.

Colin láthatóan zavarba jön a bóktól - és már épp válaszolna, amikor Penelope egy mondattal lezárja a zavarba ejtő perceket:

„Talán valami ilyesmit mondanék, ha kérő lennél.”
„Hát ez elég közvetlen volt”

– feleli Colin.

A jelenet:

Ez a jelenet maximálisan megadta az alap forró hangulatot a harmadik évadhoz, amit már tűkön ülve várnak a rajongók. A Netflix elárulta, hogy Colin azon ügyködik majd, hogy visszanyerje Penelope barátságát, melyet a második évad végén elveszített. Bűnét próbálja jóvá tenni, így segít Penelopenak párt találni. Ám a dolgok nem a tervek szerint fognak alakulni.

Nyitókép: Instagram

(Bustle)