A Bridgerton család című sorozat egyik jelenete

Fontos dolgot fedezhettek fel A Bridgerton család rajongói

A Bridgerton család 2024-ben új évaddal tér vissza a Netflixre, a rajongók pedig már most találgatják, mit hozhat a folytatás.


Bár a 3. évad középpontjában a Penelope (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) közötti szerelmi szál áll majd, a rajongók úgy gondolják, hogy néhány más románcnak is szemtanúi lehetnek majd. Egy rajongó esküszik például azon szilárd elméletére, melynek középpontjában Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) jelmeze árulkodó lehet.

A Julia Quinn romantikus regényein alapuló Netflix-sorozat a Bridgerton testvérek szerelmi életét követi nyomon. Az első évad a sorozat első könyvén, The Duke and I (A herceg és én) című könyvön alapult, és Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Simon (Regé-Jean Page) szerelmi története állt a középpontjában.

A második évadot The Viscount Who Loved Me (A vikomt, aki engem szeretett) című második könyv ihlette, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és Kate (Simone Ashley) románcát mesélte el.

Spoileres rész következik!

A Netflix már megerősítette, hogy a közelgő harmadik évad, amely lazán követi majd Quinn negyedik könyvét – sorozat kissé kiugrik a sorrendből, és kihagyja a harmadik részt –, Penelope és Colin Bridgertonra helyezi majd a hangsúlyt.

Aki olvasta a regényt, az tudja, hogy Francesca Bridgerton, az egyik fiatalabb testvér, valamikor a harmadik könyv eseményei után köti össze az életét John Stirlinggel, egy skót gróffal, házasságuk azonban nem lesz hosszú életű.

Miután John a hatodik könyv elején elhunyt, a nő izgalmas románcba keveredik férje unokatestvérével, Michaellel. A rajongók azonban fogadni mernek arra, hogy szerelmi történetének ez a része a könyvsorozat eseménysorának megfelelően csak egy-két évad múlva következik majd be.

A regények rajongói azonban kezdik azt hinni, hogy Francesca szerelmi történetének kezdete – az első férjével, Johnnal kötött házassága – a Netflix közelgő harmadik évadában is a cselekmény része lehet, ezt pedig a nő kabátjának egy kis részletéből vezették le.

Egy Cat Quinn nevű rajongó Instagram-videóban magyarázta el elméletét a Netflix nemrég közzétett 3. évados képével kapcsolatban, melyen Francesca látható. Mint kifejtette, a tweedkabát, amit Francesca viselhet, utalást jelenthet a párkapcsolati státuszára.

„Beszélnünk kell Francesca ruhatáráról, mert ez egy fontos nyomot tartogat az évadáról: Skót tweed. Nagyon jelentős, hogy ezt az anyagot viseli, mert Skóciából származik, ahonnan az első férje, Kilmartin grófja származik, és ahová a házassága első éveiben költözik.”

A kabát lehet tehát a jele annak, hogy Francesca és John valóban összeházasodnak a Bridgerton következő évadában. Quinn arra is felhívja a figyelmet, hogy Francesca láthatóan egy gyűrűvel játszik a bal gyűrűsujján, ami egy újabb jel lehet arra, hogy hamarosan összeházasodik a férfivel.

Más Bridgerton-rajongók úgy gondolják, hogy ez a történet kifizetődő lehet.

„Határozottan el tudom képzelni, hogy még ebben az évadban férjhez megy Johnhoz, mivel a házassági története egybeesik Colinéval a könyvekben”

– értett egyet az egyik rajongó a kommentekben.

A Bridgerton 3. évadának 1. része 2024. május 16-án érkezik a Netflixre.

(Bustle)

Nyitókép: bridgertonnetflix/Instagram