Bridgerton, jelenetkép

Nagy izgalmakat és botrányokat ígér A Bridgerton család előzetese

A Bridgerton család már előző két évadával is rengeteg rajongót szerzett magának, a friss előzetest kapott, hamarosan érkező harmadikkal pedig újra nézők millióit varázsolhatja el.


2022 márciusában debütált a Bridgerton család 2. évada, így a rajongók, érthető módon, már tűkön ülve várnak a 3. évad epizódjaira. A most érkezett előzetes még több izgalmat és botrányos részt ígér.


Ezúttal Penelope Featherington (Nicola Coughlan) áll az évad középpontjában, aki még mindig régi titkos szerelme, Colin Bridgerton (Luke Newton) után vágyódik.

Az új évad a hírek szerint Julia Quinn írónő Mr. Bridgerton csábítása (Romancing Mister Bridgerton) című regényének eseményeit követi majd, amely a negyedik könyv a nyolc kötetet megélt szériából.

Ezt is nézd meg! A Bridgerton 3. évadában lesz egy kockázatos jelenet − erősítették meg az alkotók

A rajongók arra számíthatnak, hogy a főszereplők nagy része visszatér az új évadban, bár korábban már kiderült, hogy a Daphne-t alakító Phoebe Dynevor és a Francesca Bridgertont alakító Ruby Stokes nélkül folytatódik a sorozat. Az új szereplők között tűnik fel azonban Daniel Francis, Sam Phillips és James Phoon.

A Bridgerton legújabb évada két részben kerül fel a Netflixre: az első négy epizód 2024. május 16-án, majd a másik négy része 2024. június 13-án debütál.

Nyitókép: Profimedia