Bridgerton Nicola Coughlan és Luke Newton

A Bridgerton szerelmespárja az életben is rajong egymásért

Nicola Coughlan és Luke Newton szerelmi történetét hamarosan megismerhetjük a Bridgerton közelgő harmadik évadában. A két színész pedig a kamerákon kívül is jó kapcsolatot ápol egymással.


A Bridgerton család a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, mely óriási nézettségi rekordokat döntött. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a folytatásra, ugyanis hamarosan érkezik a 3. évad. A szezon középpontjában pedig a család középső fiúja, Colin Bridgerton ( Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) azaz Lady Whistledown áll majd.

És habár a forgatások már véget értek, ez nem jelenti azt, hogy a két színész nem tartja a kapcsolatot egymással, sőt, igazi barátság alakult ki közöttük.

A két színész nemrég a londoni West Enden találkozott, ahol Newton jelenleg a The Shape of Things című produkcióban játszik. Coughlan pedig egy édes fotót is posztolt a találkozóról.

Zúzás a londoni színpadon, annyira büszke vagyok rád, te vagy a legjobb

– írta a bejegyzéséhez a színésznő.

A következő évadról Coughlan a People-nak elárulta, hogy az egészet a romantika fogja átjárni:

Azt hiszem, az első évad a szenvedélyről szólt, a második évad a vágyakozásról, a harmadik pedig végig a romantikáról.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Coughlan és Newton forgatásai végig halálkomolyak voltak. Már az első évad óta furcsán érezték magukat az esetleges csókolózás lehetőségét illetően, hiszen a kamerákon kívül is remek viszonyt ápolnak.

Jött a harmadik évad, és úgy voltunk vele mindketten, hogy jóég, meg kell csókolnom a barátomat. Volt egy nap, amikor egy nagyon romantikus, gyönyörűen megírt jelenetet kellett eljátszanunk. Majdnem összepisiltük magunkat a nevetéstől, amikor egymás szemébe kellett néznünk

– emlékezett vissza a színésznő.

A harmadik évad megjelenéséről egyelőre nincs pontos dátum.

(People)