Brifgerton 3. évad, jelenetkép

A Bridgerton 3. évadában lesz egy kockázatos jelenet − erősítették meg az alkotók

Valentin-napi ajándékként a Netflix közzétett néhány új részletet a Bridgerton 3. évadáról, és érdemes becsatolni hozzá az öveket! Shonda Rhimes executive producer, Julia Quinn írónő és Jess Brownell showrunner elárulták, mire számíthatnak a rajongók Colin és Penelope szerelmi történetében.


A Mr. Bridgerton csábítása: Colin történetébenrengeteg olyan pillanat van”, ami bekerült a következő részbe, mondta Quinn a rajongóknak. De az egyik különösen kiemelkedett számára: egy jelenet, amelyben Penelope segít bekötözni egy vágást Colin kezén.

Ez az első igazi intim pillanatuk. A Regency-korban eléggé merész dolog volt megérinteni valakinek a kezét. És ez valóban így is történik majd a sorozatban

− mondta Quinn.

Ha nem bánsz egy kisebb könyvspoilert, olvasd el, mi történt Colin és Penelope között ebben a jelenetben!

A regény elején Colin besétál, amikor Penelope épp a férfi naplóját olvassa. A lány rajong az utazásairól szóló prózáért, de a férfi nem örül a szimatolásnak.

Miközben dühös távozásra készül a holmijával, véletlenül megvágja a kezét egy levélbontóval. Penelope benyúl a mellzsebébe, hogy zsebkendőt ragadjon, hogy elállítsa a vérzést – „közben igyekszik nem észrevenni a szíve meleg dobbanását".

Ingerültsége ellenére úgy tűnik, Colin megenyhül Penelope törődése hatására, és a lány megdöbbenve látja, hogy régi szerelme „sebezhető, tétova, sőt bizonytalan". Úgy tűnik tehát, hogy a baleset egy sarkalatos lépés a #Polin végjáték felé.

A virtuális rajongói eseményen a Netflix nyilvánosságra hozta az epizódcímek listáját is: Out of the Shadows (Ki az árnyékból), How Bright the Moon (Milyen fényes a Hold), Forces of Nature (A természet ereje), Old Friends (Régi barátok), Tick Tock (Tik-tak), Romancing Mister Bridgerton (Mr. Bridgerton csábítása), Joining of Hands (Kézfogás) és Into the Light (A fénybe).

Brownell arra biztatta a rajongókat, hogy találgassanak a címekkel kapcsolatban, és generáljanak elméleteket a 3. évad előtt − ami minden bizonnyal így is lesz. A Out of the Shadows kifejezést például a könyvsorozatban is használják arra, amikor Colin hamarosan megismeri Penelope alteregóját, Lady Whistledownt.

Ha követted a #Polin hype-ot, tudod, hogy más könyvjelenetek is felcsigáznak. Az évad promófotóját, amelyen Penelope egy tükörbe néz, sok rajongó úgy érzékelte, hogy az a Mr. Bridgerton csábításának egyik legpatinásabb pillanatára utal, egy szerelmi jelenetre, amikor Colin arról fantáziál, hogy egy tükör hogyan fokozhatná az élményt.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia