A Bridgerton család, jelenetkép

Ezért voltak „felszabadítóak" A Bridgerton család 3. évadának szexjelenetei

A Bridgerton család szexjelenetei már az első évad óta hírhedtek, és az már biztos, hogy a 3. évad gőzös jelenetei nem fognak csalódást okozni.


A Nicola Coughlan és Luke Newton által játszott páros, Penelope Featherington és Colin Bridgerton (alias Polin) kerül reflektorfénybe a következő évadban, és Coughlan március 28-i, a This Morning című brit talkshow-ban elárulta, hogy ők ketten „megnyerték a pimaszságért folytatott csatát".

Szerencsére az intim jelenetek forgatása nem volt túl kínos a két szereplő számára. Coughlan bevallotta, hogy eleinte „nagyon idegőrlőnek" találta a dolgot, de a szoros kapcsolatuk segített.

Szerencsére Luke-ot már négy éve ismerem, és ő egy szuper kedves srác. Elég jól tudtunk nevetni rajta. Felszabadító és szórakoztató volt

− mondta.

A Bridgerton család intimitás-koordinátora kulcsszerepet játszott a folyamatban, és Lizzy Talbot állítólag „csodálatosan" végezte a munkáját. Ráadásul Coughlan úgy érezte, hogy az ő és Newton személyes hangja is hallatszott, amikor Penelope és Colin intim pillanatait forgatták.

Luke-nak és nekem sok beleszólásunk volt abba, hogy mit akarunk csinálni, és voltak elképzeléseink arról, hogyan szeretnénk, hogy a dolgok lejátszódjanak, ami nagyszerű volt, mert tényleg úgy éreztük, hogy mi irányítunk

− árulta el a színésznő.

Bár a pikáns jeleneteket „felszabadító" volt leforgatni, a színészek cáfolták, hogy a családdal és a barátokkal együtt fogják megnézni a sorozatot. Sőt, Coughlan azt mondta, hogy kifejezetten „szülői felügyelettel ajánlott” verziót kért az anyukája számára.

A Bridgerton család 3. évad 1. részének május 16-i premierje előtt Coughlan apró célzásokat osztott meg arról, hogy mi fog következni. Utalt a Bridgerton-könyvek egyik leggőzösebb jelenetére, és egyetlen egyszerű szót ajánlott fel, amikor megkérdezték tőle, hogy mit kapnak a rajongók a 3. évadban: „tükröt". Nemrég a tükör emojit használta egy olyan klip mellett, amelyben Penelope és Colin egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Coughlan a People-nek adott júniusi interjújában a 3. évadot „nagyon romantikusnak" nevezte, és hozzátette, hogy ezt már a forgatás alatt is érezte:

Sok olyan pillanat volt a forgatáson, amikor felvettünk valamit, és megfordultunk, és mindenki a mellkasát szorongatta, hogy »Ó, Istenem, ez volt az a fajta szeretet«.


Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia