A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton család harmadik évadának képeiből kiderül, hogy udvarol Colin Penelopénak

A Bridgerton család első évada óta lenyűgözi a rajongókat a Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) közötti kémia. Bár a páros barátsága (még) nem vált romantikussá, Penelope már régóta epekedik Colin után.


A Polin rajongók szerencséjére a Netflix romantikus sorozatának harmadik évada az ő kapcsolatukra fog koncentrálni. Pen és Colin végre összejönnek, persze a szerelem sosem könnyű a Bridgertonok világában, és a boldogsághoz vezető úton biztosan akad néhány buktató.

Az egyik rajongónak van egy nagyon jó elmélete arról, hogy milyen dráma következhet − és mindez Penelope tánckártyája körül forog.

A 3. évad hivatalos Netflix-leírásának köszönhetően a rajongók tudnak néhány részletet arról, hogyan válik Colin és Pen barátokból szerelmesekké – nem pont úgy, mint a Julia Quinn-regényben. Az előző évad azzal ért véget, hogy az összetört Penelope meghallotta, amint Colin azt mondja a barátainak, hogy soha nem udvarolna neki, nem sokkal azután, hogy a pár együtt táncolt.

A harmadik évad azzal kezdődik, hogy Penelope végre úgy dönt, hogy túllép Colinon, és új udvarlót keres magának. Így amikor Colin hazatér külföldi útjáról, Penelope „hidegen hagyja" őt.

Colin, aki szeretné visszanyerni a barátságát, felajánlja, hogy mentorálja Penelopét a bizalom útján, hogy segítsen neki ebben az évadban férjet találni. De amikor a leckéi túl jól kezdenek működni, Colinnak meg kell küzdenie azzal, hogy az érzései Penelope iránt valóban csak barátiak-e

− olvasható a leírásban.

Azaz valószínűleg egymásba szeretnek, miközben Colin flörtölni tanítja Penelopét.

Elismerés a Bridgerton-rajongóknak, akik tudják, hogyan kell részletesen nyomozni. Amióta a Netflix közzétette az első képeket a következő évadból, a rajongók ezeket pásztázzák, hogy utalásokat találjanak arra, mi fog következni.

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Profimedia

Az egyik rajongó egy nagyon érdekes nyomra bukkant: az egyik képen, amelyen Penelope és Colin egy bálon látható, ki lehet venni a Penelope tánckártyájára nyomtatott szavakat. (Hagyományosan a nők tánckártyát vittek magukkal a bálokra, és a kérők úgy foglaltak le táncot velük, hogy a nevüket ráírták a kártyára).

Úgy tűnik, Pen tánckártyáján a klasszikus keringő, kvadrill, skót reel szerepel, de két új tánc is ott van: a spanyol tánc és a mazurka. Az elméletek szerint a tánc kulcsszerepet játszik a bizalomórákon, aminek van értelme, mert a bálokon való csevegésen kívül a tánc az, amikor szemtől szemben időt töltenek az urakkal

− írta a rajongó a Redditen.

A rajongó szerint lehetséges, hogy Colin megtanítja Pennek a szexi táncot, és a gyakorlásaik során a dolgok annyira felforrósodnak, hogy közel kerülnek egymáshoz. A rajongó szerint ez a két tánc fontos cselekménypontnak bizonyulhat a bimbózó románcukban, mert kihívóak.

Eközben a mazurka történelmileg „magasztosságot, merészséget, lovagi gáláns viselkedést és a legkecsesebb odaadást" jelentett, valamint „lendületet, fenséget, csábítást és minden korlátozástól való mentességet". Érdemes még megjegyezni, hogy Penelope tánckártyája üresnek tűnik a 3. évad új képén, azonban jó esély van arra, hogy még az este vége előtt megtelik − és remélhetőleg Colin neve is felbukkan rajta néhány kacér tánc erejéig.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia