A Bridgerton család sorozatának szereplői

A Bridgerton-rajongók rájöttek, ki vezeti majd oltárhoz Penelopét

Penelope és Colin A Bridgerton család sorozatának közelgő évadában összeházasodik, ami az év talán legjobban várt esküvője lesz. A rajongók már az első évad óta türelmetlenül várják #Polin szerelmi történetét, melyet idén végre megkapnak. De ki kíséri oltárhoz Penelopét?


Most, hogy a sorozat 3. évada már a küszöbön áll, ideje elkalandozni azon, hogy vajon hogyan fog festeni Penelope és Colin nagy napja.

Penelope apja az első évadban elhunyt, így ő nem tudja átvenni a hagyományos szerepet a menyegzőn. A második évadban Lord Featheringon lett a ház ura, akit az évad végén száműztek otthonukból, így ő is lecsúszott a feladatról. De akkor mégis ki kíséri oltárhoz Penelope-t?

Teóriák, elméletek

1. Az idősebb testvér, akije sose volt

Bár Penelopénak sosem volt bátyja, a Bridgerton család Anthony-ja a könyvek szerint oltalmazta és védte Penelopét, így talán annak lenne a legtöbb értelme, ha ő kísérné oltárhoz a lányt.

2. Hagyomány törés

Több rajongó fejében is felmerült az ötlet, hogy remek lenne, ha Penelope édesanyja, Portia Featherington kísérné lányát az oltár elé, különösen azután, hogy a 2. évad végén hevesen kiállt lányáért és védelmező szárnyai alá vette. És az is biztos, hogy Portia valódi büszkeséggel tenné meg ezt a gesztust lányáért, hiszen lányai férjhez adása volt minden álma.

Penelope a Bridgerton csal\u00e1d sorozat\u00e1ban s\u00e1rga ruh\u00e1ban \u00e1llInstagram


Bárhogyan is alakul az esküvő a sorozatban, az már biztos, hogy a rajongók tűkön ülve várják a folytatást.

Nyitókép: Instagram

(Bustle)