Sarolta királyné

Lesz második évad a Sarolta királynét bemutató Bridgerton-sorozatból?

A Netflix új előzménysorozata, a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet kifejezetten sikeres lett, a rajongók pedig joggal teszik fel a kérdést, hogy vajon lesz-e belőle második évad. Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmazhat!


A szóban forgó széria bemutatja, amint a címszereplő feleségül megy III. György királyhoz, és beilleszkedik az új életébe, távol a szülőhazájától, Németországtól. Mindeközben megismeri férje mentális betegségét, és összeütközésbe kerül többekkel is.

Egyelőre még nincs hír a folytatásról, de a legtöbbek szerint nem valószínű, hogy érkezik a második évad, hiszen ez egy limitált sorozat. Ettől függetlenül azonban bőven előfordulhat, hogy az alkotók, illetve a Netflix úgy döntenek, hogy folytatják a projektet.

Ez is érdekelhet: Ezért halasztották el a Bridgerton család 3. évadját

A Bridgerton-univerzumból azonban nemsokára további epizódokat láthatunk: a harmadik évad már készül, és már a negyedik évadot is belengették.

Na de miről szólna egy esetleges második évad? Minden bizonnyal, többet láthatnánk a fiatal Sarolta (India Amarteifio) és III. György (Corey Mylchreest) szerelmi történetéből, főleg úgy, hogy Sarolta terhes a második gyermekükkel, és elnyerte Augusta hercegnő (Michelle Fairley) bizalmát.

Emellett az is egy érdekes történetszál lehet, hogy Sarolta miként támogatja a férjét, miközben a férfinek nap mint nap meg kell küzdenie a mentális betegségével.

Forrás: Elle

Kép: Netflix