India Ria Amarteifio a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet teaser trailer bemutatóját ünneplő fotózáson Londonban

Íme a hivatalos előzetes A Bridgerton család spin-off sorozatáról

A Netflix közzétette a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet első trailerét.

Sokan már most A Bridgerton család elvonástól szenvedünk, de jó hír, hogy mér nem kell olyan sokéig nélkülöznünk a sorozatot. Sőt! A Netflix a 3. évad megjelenése mellett egy teljesen új spinoff sorozatot is fejleszt, a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet első teasere, valamint néhány eddig még soha nem látott fotó és a hivatalos megjelenési dátuma pedig már kint is van a streaminszolgáltatón.

Miről szól a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet?

A Bridgerton család ihlette spinoff sorozat Sarolta királyné életében merül el, és ritka bepillantást enged származásának történetébe, különösen a György királlyal kötött házasságára és arra összpontosít, hogyan jött létre Bridgerton-sorozat világa.

A Netflix tavaly jelentette be a spin-off sorozatot hivatalos Twitter-fiókján, azt írva:

„Éljen soká a királynő! Izgatottan jelentjük be, hogy kibővítjük a Bridgerton-univerzumot egy limitált sorozattal, amely Sarolta királyné eredettörténetét meséli el – a sorozatban a fiatal Violet Bridgerton és a fiatal Lady Danbury is szerepel majd.”

A sorozat gyártása már elkezdődött, a Netflix korábban közzétett egy első képet az Arsema Thomas által alakított Lady Danburyről, az alábbi képaláírással:

Ez az az év, amikor megtalálod a barátaidat, akik megjavítják a koronádat. Bemutatkozik @arsemathomas mint a fiatal Lady Danbury a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történetben. 2023-ban érkezik a @netflixre.

Az új sorozatban több ismerős arc is feltűnik, például Golda Rosheuvel Sarolta királynéként, Adjoa Andoh Lady Agatha Danburyként és Ruth Gemmell Lady Violet Bridgertonként. Az új szereplők között tűnik fel India Amarteifio mint az ifjú Sarolta királyné, Corey Mylchreest az ifjú György király szerepében, Michelle Fairley Augusta hercegnőként és Arsema Thomas, aki az ifjú Agatha Danburyt alakítja majd.

A Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet május 4-én debütál a Netflixen.