A Bridgerton család sorozatának szereplői

Így alakulhat majd Penelope és Colin Bridgerton sorsa a 3. évadban

A Bridgerton-rajongók már alig várják, hogy a sorozat 3. évada is debütáljon. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy megállás nélkül új teóriákat és elméleteket gyártanak a sorozat folytatásáról. Most egy újabb pletyka kapott szárnyra Colin Bridgerton és Penelope románca kapcsán, ami nem is tűnik olyan lehetetlennek.


Az igazi rajongói a sorozatnak biztosan emlékeznek rá, hogy Colin és Penelope egy erős konfliktussal zárta a Bridgerton második évadát.

Kis emlékezet frissítés:

Colin a második évad fináléjában a Featherington-bálon kijelentette, hogy „álmába se jutna eszébe udvarolni Penelope Featheringtonnak”. Colin ekkor egyébként nem tudta, hogy ezt Penelope kihallgatta.

A rajongók azóta azt találgatják a közösségi média különböző felületein, hogy vajon a sorozat készítői hogyan fogják megoldani ezt a dilemmát? Erre érkeztek érdekes teóriák, melyek közül van, ami egyáltalán nem ésszerűtlen.

A Redditen kíváncsiskodó rajongó megkérdezte társait, hogy szerintük Colin hogyan fog rájönni, hogy Penelope kihallotta a beszélgetését a többi férfival? A rajongók egy olyan érdekes felvetéssel álltak elő, miszerint majd Lady Whistledown, azaz Penelope írja meg a rovatában, hogy Colin mit mondott a háta mögött. Ezt később Colin természetesen elolvassa, így megtudja, hogy már az egész környék tudja, mit beszélt Peneloperól.

A Bridgerton csal\u00e1d harmadik \u00e9vad\u00e1nak fot\u00f3jaInstagram

Ez az elmélet természetesen vitát váltott ki a Bridgerton-rajongók között, ugyanis sokan úgy vélték, hogy Penelope egyszerűen csak elmondja Colinnak, hogy hallotta, miket beszélt róla a háta mögött. Voltak azonban, akik ezzel sem értettek egyet és azt gondolják, hogy Colin teljesen magától fog rájönni. Az utóbbi elmélet feltételezői valószínűleg nem ismerik annyira a férfiak észjárását.

Egy dologban azonban az összes rajongó egyetértett, mégpedig abban, hogy Colin és Penelope kapcsolata - mely a harmadik évad központjában áll majd -, csöppet sem indul egyszerűen.

Nyitókép: Instagram

(Bustle)