A Bridgerton család című sorozat 3. évadának egyik jelenete

Végre kijött a A Bridgerton család új előzetese

2020-as debütálása óta elképesztő népszerűségnek örvend a netflixes sorozat, melynek 3. évadához végre előzetes érkezett.

Hosszú szünet után két, négy epizódból álló részben érkezik A Bridgerton család: az első részek május 16-án, a második részek pedig június 13-án kerülnek fel a Netflixre.

A harmadik évad középpontjában a sorozat egyik legnépszerűbb története, Colin Bridgerton és Penelope Featherington (maga Lady Whistledown) szerelmi története áll majd. Bár az előzetesen kiadott teaser trailerek a két karaktert állították a középpontba, a rajongók a tavalyi évad főszereplői, Kate Sharma és Anthony Bridgerton románcának folytatását követelték.

Mintha meghallották volna ezt a készítők, és hétvégén egy velük kapcsolatos teasert tettek közzé, amiben a pár együtt táncol.

„Mint látható, a házasság utáni élet a legkevésbé sem tompította a lángokat, amelyek e kettő között égnek”

– áll a kép aláírásban.

A várva várt harmadik évad történetének részleteit eddig titokban tartották, de a Penelope-t alakító Nicola Coughlan korábban elmondta, hogy a nézők romantikus és meglehetősen botrányos évadra számíthatnak.

A színésznő arról is beszélt, milyen volt a Colin Bridgertont alakító Luke Newtonnal újra együtt dolgozni.

„Luke-kal együtt osztoztunk ezen az élményen, ami nagyszerű volt. Mert ő olyasvalaki, aki teljesen átérzi, min mész keresztül, és egyfajta egységet tudunk alkotni a dolgokban. Megbeszélhetjük azokat a jeleneteket, amik miatt idegesek vagyunk, vagy bármi mást. Nyilvánvaló, hogy már a kezdetek óta vannak közös jeleneteink, de ezúttal határozottan más a helyzet.”