Britney Spears

Megérkezett az első előzetes a Netflix Britney Spears-dokumentumfilmjéhez

Az Erin Lee Carr rendezésében készült dokumentumfilm szeptember 28-án debütál a streamingcsatornán, és az énekesnő gondnokság alá helyezésének jogi és etikai kérdéseit vizsgálja.


Megérkezett az első teljes előzetes a Britney vs. Spears című Netflix-dokumentumfilmhez, amely körüljárja a világhírű popsztár mentális egészségével kapcsolatos pletykákat, autonómiáját, valamint az apjához kapcsolódó ellentmondásos gondnoksággal kapcsolatos jogi csatát – írja a Guardian.

A több mint egyperces trailer Spears hangjával kezdődik:

„Csak vissza akarom kapni az életemet"

– hallható a felvételen.

Az előzetes alapján az megállapítható, hogy a filmet jegyző Carr a munkálatok során több szakértővel is beszélgetett, közösen vizsgálták az elmúlt hónapokban heves vitákat és társadalmi megmozdulást is kiváltó jogi helyzetet, miszerint Spears annak ellenére él apja gyámsága alatt évek óta, hogy arra valódi szükség lenne.

„Egész életemben dolgoztam, nem tartozom ezeknek az embereknek semmivel."

Az előzetes egy nappal azt követően jelent meg, hogy a streamingszolgáltató megerősítette a pletykált dokumentumfilmet egy 18 másodperces teaserrel, melyen szintén Spears hangja hallható, miközben ügyvédjét próbálja elérni, hogy saját gyámságáról érdeklődjön.

Az alkotók azt ígérek, hogy Spears életét a korábban őt meghatározó traumatikus képek felhasználása nélkül mutatja be.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a világsztár is feltűnik-e a filmben, a Netflix szerint azonban "a szöveges és hangpostaüzenetek, valamint a kulcsszereplőkkel készített interjúk egyértelművé teszik azt, amit maga Britney is kijelentett: a teljes történetet még el kell mesélni".