Diana hercegnő és Károly herceg a La Spezia olasz haditengerészeti bázison, 1985. április 20 -án.

Így néz ki Diana és Károly herceg A Korona folytatásában

II. Erzsébet után róluk is megjelentek az első hivatalos fotók.

A népszerű, a brit királyi családról szóló, netflixes sorozat ötödik évada 2022 első felében lesz látható, és mostanra viszonylag sok mindent tudunk az új epizódokról, melyek már a kilencvenes évekbeli eseményeket mutatják be. Az új évadban Imelda Staunton (Harry Potter és a Főnix Rendje) veszi át II. Erzsébet angol királynő szerepét Olivia Colemantól. Mivel A Korona II. Erzsébet fiatalkorától, a trónra kerülésén át, napjainkig szól, így a királynőt alakító színészeket két évadonként lecserélik. Staunton és Coleman előtt Claire Foy volt látható a fiatal Erzsébetként.

Emma Corrintól és Josh O'Connortól is elbúcsúzunk mint Diana hercegnő és Károly herceg, az ötödik évadban Elizabeth Debicki (Tenet), és Dominic West (A viszony, Drót), alakítja majd a párt, akikről a Netflix Instagramján kikerültek az első, sorozatbeli fotók.

Az ötödik évad forgatása júliusban kezdődött, melyben Jonathan Pryce Fülöp hercegként,Jonny Lee Miller (Trainspotting) pedig Sir John Major, az Egyesült Királyság egykori miniszterelnökeként tűnik fel, aki Margaret Thatchert váltotta a miniszterelnöki székben 1990-ben. Ha minden igaz, az új szériában állítólag szerepel majd Diana hercegnő híres, a BBC Panoramának adott interjúja is. Ez volt az a beszélgetés, melyre Martin Bashir újságíró annak idején megtévesztéssel vette rá a hercegnőt, hogy nyilatkozzon neki.