A Downton Abbey: Egy új korszak című film plakátja

Nem kevés pénzt kap, aki egyben megnézi a Downton Abbey utolsó évadát

Nem rossz alku!

Több mint egy évtized telt el azóta, hogy a Downton Abbey első évadával besétált a nappalinkba, melyet további hat széria és a 2019-es filmfolytatás követett, ráadásul nyakunkon a második film bemutatója is. A Downton Abbey: Egy új korszak premierje május 20-án lesz, melynek örömére, na, meg jó reklámfogásként, a Choice Mutual nevű biztosítási ügynökség 1000 dollárt kínál annak az elvetemült Downton Abbey-rajongónak, aki az utolsó évadot és az azt követő filmet egy ültőben végignézi, írja az Apartment Therapy.

„Downton Abbey szuperrajongót keresünk. Ez a jelölt minden szereplőt és cselekményszálat ismer, és már tervezte, hogy a maga mógján megünnepli a közelgő Downton Abbey: Egy új korszak megjelenését”

– olvasható a Choice Mutual közleményében.

A szerencsés kiválasztottnak 24 órája lesz arra, hogy megnézze a sorozat hatodik és egyben utolsó évadát, valamint a 2019-es Downton Abbey-filmet, és közben dokumentálja élményeit a közösségi médiában. Ha letelt a 24 óra, és sikeresen megnézett mindent az illető, 1000 dollárt kap jutalmul.

A játékra április 12-ig várják a jelentkezést. Az ezt követő 14 napon belül értesítést kap a szerencsés kiválasztott.