Lily Collins az Emily Párizsban 3. évadában

Megvan, mikor láthatjuk az Emily Párizsban 3. évadát

Végre megérkezett az Emily Párizsban 3. évadának előzetese!


Tavaly év végén debütált a Netfixen az Emily Párizsban 2. évada, és nem sokkal később derült ki, hogy jön a 3. és a 4. évad is.

Az utolsó részekben az amerikai Emily (Lily Collins) továbbra is a francia fővárosban próbálta felvenni az európaiak rimusát, miközben iskolapadba kényszerült, és újrajárta a kezdő francia nyelvtanfolyamot. Itt ismerkedett össze a jóképű, brit Alfie-val, de francia barátnője, Camille volt pasijával, Gabriellel (Lucas Bravo) sem tisztázott még mindig, mi is van köztük.

Szerencsére már nem kell sokáig várnunk a folytatásra, összeszedtük, amit eddig tudni lehet az új évadról:

A 2022. december 21-én debütáló 3. évadhoz rövid teaser is érkezett már, melyből sok új információ nem derül ki, de hangulatfokozónak jó. Látszik, hogy hogy rázós idők jöhetnek Emily számára, aki élete legnehezebb döntései előtt áll, így inkább a külsején változtat, mielőtt a nagyobb dolgokat eldöntené.

Ami biztos, hogy már javában forgatják a 3. évadot, a Netflix által közzétett teaser képekből kiderül, hogy az egész stáb újra Párizsban van már. Hogy milyen döntéseket fog hozni Emily, arrólDarren Star, a sorozat showrunner korábban sejtelmesen csak ennyit mondott:

Nagyon erős elképzelésem van arról, hogy Emily mit választ, és azt hiszem, a helyzet az, hogy nincs megfelelő választás. Nincs olyan választási lehetőség, amely mindent megold és mindenkinek tetszeni fog. És szerintem Emily is... szeret mindenkinek a kedvére tenni, de olyan döntést fog hozni, amitől néhány ember boldogtalan lesz, így majd ezzel is meg kell küzdenie a következő évadban"