Az Emily Párizsban című sorozat szereplői

Minden, amit az Emily Párizsban 4. évadáról tudunk

A Netflix 2021 januárjában, egyszerre jelentette be az Emily Párizsban 3. és 4. évadát, nem sokkal a sorozat második évadának premierje után. Azóta a 3. szérián már túl van minden rajongó, és tűkön ülve várja az új évadot. Összeszedtük, mit is lehet tudni eddig a 4. évadról.

Hol tartunk a sztoriban?

A 3. évad végén Gabriel és Camille esküvője meghiúsult, miután a nő bejelentette a gyülekezetnek, hogy Gabriel szerelmes a legjobb barátnőjébe, Emilybe. Eközben Emily brit lovagja, Alfie arra biztatta Emilyt, hogy kötelezze el magát mellette. Ez sem volt elég azonban az alkotók részéről, ami a nagy csavarokat illeti, kiderült, hogy Camille várnadós.

Az új évad tehát itt fogja felvenni a szálat, Darren Star, az Emlily Párizsban készítője a TV Guide-nak elmondta, hogy a 4. évad inkább a bonyolult kapcsolatok navigálásáról fog szólni; a személyes és a munkahelyi kapcsolatokról, és arról, hogy ezek hogyan kerülnek konfliktusba egymással.

„Emily továbbra is együtt fog dolgozni Alfie-val, Gabriellel és Camille-lal. Ezek a munkakapcsolatok igazán érzelmi konfliktusokkal terhesek.

A Netflix Tudum rendezvényén Lily Collins egy lehetséges vakációt is megemlített:

„Az élete váratlan fordulatokat vesz ebben az évadban. Ne lepődjetek meg, ha egy római nyaraláson találjátok őt.”

2. Kik szerepelnek a 4. évadban?

A főszereplők valószínűleg mind visszatérnek az Emilyt alakító Lily Collins mellett, köztük Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Lucien Laviscount (Alfie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) és Bruno Gouery (Luc).

A negyedik évad forgatásajelenleg is zajlik, így trailer vagy hivatalos premierdátum még nincs, de remélhetőleg az új epizódok 2023 vége felé fognak felkerülni a streaming platformra.

Lesz 5. évad?

Az ötödik évadot még nem erősítették meg, de Darren Star a Deadline-nak elmondta, hogy a negyedik évad után teljesen készen áll a történet folytatására.

„Határozottan úgy gondolom, hogy a sorozatnak a következő évadon túl is van élete. Nem feltétlenül egy utolsó fejezetként van elképzelve. Azt hiszem, mint minden más sorozat, ez is egy gazdag együttes. Nincs vége a láthatáron, amíg mindenki úgy nem érzi, hogy itt az ideje befejezni.”

Hozzátette, nem hiszi, hogy a sorozatot korlátozza az évadok száma, szerinte inkább az, hogy mindenki lelkesedése és izgatottsága, hogy ezt csinálja és történeteket meséljen ezekről a karakterekről.

„...mert szerintem a világ, különösen a harmadik évad után, a sorozat univerzuma kitágult, mert olyan fantasztikus karakteregyüttesünk van, de szerintem túlmutat azon, hogy Emily Párizsban, ami nagyon izgalmas.”