Az Emily Párizsban szereplői a 4. évad 1. részének Los Angeles-i premierjén az Egyptian Theatre Hollywoodban 2024. augusztus 14-én

Az Emily Párizsban szereplői Kim Cattrall-cameót szeretnének

Miután Kim Cattrall megtisztelte a Szex és New York rajongóit Samantha Jones rövid látogatásával, egy másik sorozat reméli, hogy Jones hozzájuk is benéz.

Az Emily Párizsban szereplői nemrégiben kampányoltak azért, hogy Kim Cattrall újra elővegye szeretett karakterét, miután tavaly egy rövid cameo erejéig feltűnt az És egyszer csak... című sorozat 2. évadában.

Az Emilyt alakító Lily Collins az IMDb-nek elmondta, hogy ő maga választotta Cattrallt a crossoverre (egy képzeletbeli univerzumból egy vagy több karakter feltűnik egy másikban).

„Azt mondanám, hogy a nyilvánvaló, de egyben őszinte válasz a Szex és New York lesz, csak mert természetesen úgy érzem, hogy ott sok a keresztezési pont”

– fogalmazott.

„Arról beszéltünk – korábban –, hogy Kim Cattrallal az Emily Párizsban jelenlétét manifesztáljuk. De ez azt jelentené, hogy jelentős szerepet kell vállalnia, és azt is, [hogy] igent mondjon erre az ötletre. De egész nap lebegek és álmodozom erről a lehetőségről, és remélem, hogy megtörténik”

– tette hozzá Lucas Bravo, az Emily Párizsban férfi főszereplője.

Ashley Park, Lucien Laviscount, Philippine Leroy-Beaulieu és Samuel Arnold szereplők szintén egyetértettek abban, hogy a Szex és New York „kézenfekvő” crossover választás lenne.

Nem nevetséges ötlet, hogy a PR-szakember Samantha és a marketingvezető Emily útjai kereszteznék egymást, főleg, hogy előbbi a történet szerint jelenleg Londonban él, ami egy rövid útra van Párizstól.

Az És egyszer csak... 2. évadának fináléjában tett rövid cameója után Cattrall egyértelműen cáfolta az azzal kapcsolatos híreket, miszerint visszatérne a harmadik évadra.

„Ó, ez nagyon kedves, de nem”

– írta az X-en.

Cattrall az eredeti HBO-sorozat 1998 és 2004 közötti hat évadában, valamint a 2008-ban és 2010-ben mozikba került filmadaptációkban alakította Samantha Jones karakterét.

Miután megnyílt Sarah Jessica Parkerrel kapcsolatos nézeteltérésiről, Cattrall úgy döntött, hogy nem csatlakozik hozzá, Cynthia Nixonhoz és Kristin Davishez a 2021-ben bemutatott És egyszer csak...-ban.