Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kim Cattrall a Szex és New York című film forgatásán New Yorkban, 2007. szeptember 21-én

Ez zavarta Sarah Jessica Parkert Kim Catrall visszatérésével kapcsolatban

A színésznőnek nem hiányzott annyira kollégája az És egyszer csak... forgatásán, mint Carrie Bradshaw-nak Samantha.

Amikor néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy ha csak egy nyúlfaroknyi jelenetre is, de Samantha is visszatér az És egyszer csak... új évadában, rajongók sokasága örült meg a hírnek. Úgy tűnik, a sorozat főszereplője, Sarah Jessica Parker már kevésbé.

Az előzményeket valószínűleg a legtöbben már ismerik: a Samanthát alakító Kim Catrall a Szex és New York sorozatot követő két filmfolytatás után úgy döntött, itt a vége, ha törik, ha szakad, ő bizony nem alakítja többé semmilyen folytatásban sem a szókimondó, pajzán Samanthát.

Ennek állítólag nemcsak az volt az oka, hogy Catrall szerint kifújt a sztori és vele együtt karaktere is, hanem a többi színésznővel, főleg Parkerrel való, nem túl fényes kapcsolata. Az elmúlt években Catrall több interjúban is beszélt erről, Parkerrel való kapcsolatát pedig mérgezőnek nevezte.

Ennek fényében érthető, hogy az És egyszer csak... új évadában is csak úgy vállalta el az egy szem jelenetét, hogy külön veszik fel vele.

Bár visszatérésének részleteit szorosan titokban tartották, a színésznő nemrég megosztotta, hogy az eredeti sorozat jelmeztervezőjével, Patricia Fielddel együtt dolgozott a hamarosan adásba kerülő jeleneten. A New York Post szerint a cameo még a forgatáson résztvevők számára is meglepetést okozott, mivel Catrall neve a napi forgatási tervről.

Múlt héten Sarah Jessica Parker az Entertainment Tonightnak azt mondta, nagyon izgatott volt kolléganője visszatérése miatt:

Nagyon jó ötletnek tartottam, és nagyon izgatott voltam, hogy meg tudjuk valósítani, és bevált neki, és nagyon jó látni. Nagyon szép. Nagyon elégedett voltam.

Azóta azonban bevallotta, hogy Samantha visszatérésének kiszivárgása „feldúlt” érzést keltett benne. Parker Andy Cohen műsorában azt mondta, nem is lehetett volna dühösebb.

Ez egy nagy kár, mert olyan lett volna, mint egy tűzijáték a közepén, és azért is, mert szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy az elvárások valósak. Mintha ez egy kis eszmecsere, ami boldoggá tesz, és mindent elmond a kapcsolatukról és minden olyan dologról, ami a kamerán kívül van. Igen, beszélnek. Állandóan beszélnek, és ez a sorozat egyik jelentős pillanatában jön, szóval…