Kristin Davis, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon az És egyszer csak forgatásán New Yorkban 2021. július 20-án

Mit jelent Aidan visszatérése az És egyszer csak 2. évadában?

Minden felmerülő kérdést megválaszolunk a hamarosan érkező új évaddal kapcsolatban.


Októberben írtuk meg, hogy elkezdődött az És egyszer csak... második évadának forgatása, melyet szinte azonnal 2021 végén debütált első évad bemutatása után berendeltek.

Bár Samanthát sajnos a folytatásban sem láthatjuk majd, a másik három főszereplő, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is megerősítették, hogy visszatérnek a második évadban.

A sorozat Instagram-oldalán közzétett teaserből az is kiderült, hogy hogy a Lisa Todd Wexley-t alakító Nicole Ari Parker, az előző évadban Seema Patelként feltűnő Sarita Choudhury, valamint Karen Pittman és Sara Ramirez is visszatér, előbbi Dr. Nya Wallace, utóbbi pedig Che Diaz szerepében. Természetesen, Anthony Marentino sem hiányozhat, az őt alakító Mario Cantone is újra látható lesz.

Carrie bepasizott?

Bár az előző évad legelején drámai fordulat érte Carrie-t Big elvesztésekor, az utolsó rész reménnyel kecsegtetett, úgy tűnt, az újságíró podcastja producerében találta meg a nagy őt, Franklyn-t. Az őt alakító Ivan Hernandez a Vogue-nak azt nyilatkozta, semmit sem tud a folytatásról karakterével kapcsolatban.

„Azt hiszem, ezek a dolgok még kidolgozás alatt állnak. Csodálatos volt eljátszani a karaktert, szóval nem bánnám, ha visszatérnék és felfedezném, ha úgy döntenek, hogy ezt teszik”

– tette hozzá.

Ha Franklyn valóban visszatér a második évadban, nem ő lesz az egyedüli férfi, aki Carrie kegyeiért küzd majd. Az HBO náéhány nappal ezelőtt erősítette meg a hírt, hogy Carrie egykori szerelme, Aidan Shaw is feltűnik majd az új részekben.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy, a sorozat Instagramjára feltöltött kép, melyen Carrie és Aidan kéz a kézben sétálgat Manhattan utcáin.

Bár Kim Cattrall a Szex és New York-filmek után nem vállalt több szereplést Parkerékkel, Michael Patrick King, a sorozat showrunnere nemrég a Variety-nek azt nyilatkozta, hogy karaktere, Samantha szöveges üzenetek részeként továbbra is része lesz a sorozatnak, ahogy az első évadban láthattuk azt.

King korábban elmondta, hogy a nézőknek nem szabad reménykedniük abban, hogy a páros újra találkozik a képernyőn.

Mit tudunk a 2. évad sztorijáról?

Az első évadhoz hasonlóan az új részek főbb cselekménypontjait is titokban tartják a megjelenésig, de ez nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy találgatásokba bocsátkozzanak.

Az első rész utolsó epizódjából kiderült, hogy Carrie saját podcastot kapott, de vajon továbbra is folytatni fogja azt, és Franklyn marad-e a producere, akivel komoly kapcsolatról vagy ártatlan flörtről lehet szó? Na, és mi lesz Che-vel és Mirandával, miután utóbbi úgy döntött, hogy otthagyja Steve-et és szuper gyakornokságát, és inkább Los Angelesbe ment új sterelmével?

Mikor láthatjuk az új évadot?

Az HBO Max még nem jelentette be a premierdátumot, de a forgatás jelenleg is zajlik, és remélhetőleg 2023 nyarán már láthatjuk az új epizódokat.

Nyitókép: GC Images / Gotham