Angus Cloud a Red Sea International Film Festival eseményén 2022. december 07-én a szaúd-arábiábiai Dzsiddában

Meghalt Angus Cloud, az Eufória színésze

25 éves volt.


Angus Cloud, aki az Eufória című sorozatban a drogdíler Fezcót játszotta, 25 éves korában elhunyt – erősítette meg a családja.

A TMZ-nek adott nyilatkozatukban ezt mondták:

„A legnehezebb szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Művészként, barátként, testvérként és fiúként Angus sok szempontból különleges volt mindannyiunk számára. Múlt héten eltemette az édesapját, és intenzíven küzdött ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vigasz, amit tudunk, hogy Angus most újra együtt van az édesapjával, aki a legjobb barátja volt.
Angus nyíltan beszélt a mentális egészséggel folytatott küzdelméről, és reméljük, hogy halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell egyedül, csendben küzdeniük ezzel. Reméljük, hogy a világ a humora, a nevetése és a mindenki iránti szeretete miatt emlékszik rá. Kérjük, hogy ezekben a percekben tartsák tiszteletben a magánéletét, mivel még mindig feldolgozzuk ezt a megrázó veszteséget.”

Angus Cloud leginkább Fezco szerepéből volt ismert, akit 2019 és 2022 között alakított a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozatban.