Melissa McCarthy egy karácsonyi jelmezben

Melissa McCarthy az Igazából szerelem írójával dolgozik egy ünnepi filmen​

Melissa McCarthy egy vadonatúj ünnepi vígjátékban kapta meg az egyik főszerepet, melyet az Igazából szerelem forgatókönyvírója készít. A filmnek egyelőre nincs címe és a másik központi alakja sincs még kiválasztva, de egy ilyen csapattal már nehéz lesz rossz produkciót készíteni.


McCarthy a kilencvenes években még televíziós sorozatokban kezdte meg a pályafutását. Többek között szerepelt a Szívek szállodájában, valamint a Mike és Molly című szitkomban is. Az áttörést végül a 2011-ben debütált Koszorúslányok hozta el számára, melyet követően a filmes szakma állandó alakjává vált.

Legújabb munkájához nemrég írt alá egy szerződést Richard Curtis forgatókönyvíróval, aki sokak kedvenc romantik vígjátékának, az Igazából szerelem munkálataiban is részt vett. A történet eddig ismert rövid leírása szerint egy férfi áll majd a középpontban, aki egy karácsonyi dzsinnel együttműködve próbálja visszaszerezni az elhanyagolt családja szeretetét.

McCarthy a varázslatos csodatévő lény szerepét kapta, a másik főszereplőt pedig idáig még nem választották ki, a produkció pedig egyelőre cím nélkül fut. A rendezői székben Sam Boyd foglal majd helyet, aki többek között a Love Life című sorozatért, valamint az In a Relationship Emma Roberts-filmért is ő felelt.

A színésznő az utóbbi időben több nagyszabású projektre is vállalkozott. A 2023-ban megjelenő élőszereplős A kis hableány filmben ő játssza majd Ursula karakterét, aki elveszi a címszereplő hangját és lábakat ad neki cserébe, hogy megtapasztalhassa a földi élet velejáróit.

Mindezek mellett a nemsokára mozikba kerülő Unfrosted: The Pop-Tart Story című filmben is szerepet kapott olyan hírességek mellett, mint Amy Schumer, Jim Gaffigan, Hugh Grant, James Marsden, Jack McBrayer, valamint Thomas Lennon és Bobby Moynihan — olvashatjuk a Screen Rant cikkében.

Nyitókép: Getty