Homer Simpson és Goofy egy bárban

​Nagy szellemek, ha találkoznak – Goofy és Homer Simpson egy filmben

Érkezik a Disney legújabb filmje a Simpson családdal, The Simpsons in Plusaversary címmel. A frissen megjelent plakáton pedig látható, ahogy a sorozatból ismert apa, Homer együtt ül Mickey egér egyik barátjával, Goofyval.


A két szeleburdi karakter éppen egy bárban ülnek, és pár ital elfogyasztása után tárgyalják meg a világ fontos ügyeit. Érdekes beszélgetés lehet, az biztos. A Disney+ ünnepi filmjéből, a The Simpsons in Plusaversaryből az is kiderül, hogy egy kocsmába ez a két külön univerzumból származó szereplő, Goofy és a Simpson család feje, Homer.

November 12-ét kikiáltották a Disney+ napjának, ugyanis 2019-ben ezen a napon indult el a Walt Disney Company streaming platformja Észak-Amerikában és Hollandiában. Ennek az alkalomnak a megünneplésére készül el az ünnepi film, emellett pedig több ajánlattal is készülnek a felhasználóknak, valamint exkluzív tartalmak is megjelennek az évforduló alkalmából.

Matt Groening ikonikus animációs sorozatával már többször is voltak hasonló együttműködések. Gondoljunk csak arra, amikor a kis család valahogyan a Marvel univerzum tagja lehetett a The Good, The Bart és The Loki című epizódban. Vagy másik ilyen eset, amikor Star Wars rajongók örülhettek, amikor megpillanthatták a Maggie Simpson in The Force Awakens from Its elnevezésű rövid műsort.

Forrás: Hypebeast