Meghan Markle és Harry herceg

Sosem látott fotók Harryről és Meghan Markle-ről — érkezik a sorozatuk

Hamarosan megjelenik Harry herceg és Meghan Markle sorozata, mellyel kapcsolatban már régóta keringenek pletykák. Az új előzetessel együtt számos soha nem látott fotó is napvilágra került a két gyermeket nevelő párról, melyek egyszerre meghatók és bensőségesek. Mit lehet kikövetkeztetni belőlük?


A hivatalos előzetes megjelenésével kapcsolatban már írtunk korábban, így azokról a részletekről is, hogy mi hangzik el a rövid kedvcsinálóban, és hogy mire lehet majd számítani a részektől. A felvillanó képsorokban több fekete-fehér fotó is látható, melyeken a hercegi pár együtt szerepel, köztük pedig vannak nagyon boldog, családias hangulatú emlékek, valamint szomorúságot tükrözők is.

Az egyik elsőn például a sussexi herceg van egy parkban gitárral a kezében, ahogy éppen szerenádot ad szerelmének. Folytatásképp több szelfi és a magánéletük apró és bensőséges részleteit megörökítő kép is felvillan, melyek azt fejezik ki, hogy a részek minden eddiginél jobban beengedik majd a nézőket a család mindennapjaiba.

A legtöbb ember emlékezetében élénken szerepel a 2020-as év egyik jelentőségteljes híre, mégpedig, hogy Meghan Markle és férje elhagyták címeiket és a királyi család kötelességeit, hogy megóvják mentális egészségüket. Ennek a lépésüknek következtében több családtagjukkal — például Vilmos herceggel és Katalin hercegnével is — megromlott a kapcsolatuk.

Mint minden házasságban, az övékben is bőven voltak nehéz pillanatok, melyeket nem kívánnak eltakarni a megjelenő sorozatban. Az egyik képen az újdonsült uralkodó, Károly király és felesége, Kamilla királyné is jól látszik, valamint a néhai II. Erzsébet királynő temetésére utaló jelenetek is felsejlenek az előzetesben.

A Netflix oldalán a dokusorozat leírása így szól:

„Hat epizódon keresztül a sorozat a herceg és a hercegné korai udvarlásának titkos napjait és azokat a kihívásokat tárja fel, amelyek miatt úgy érezték, hogy kénytelenek visszalépni az intézményben betöltött főállású szerepüktől.”

A sorozat mellett egy másik nagy megjelenésre is lehet számítani, hiszen közeleg Harry herceg memoárjának debütálása. A könyv a Spare címet kapta, melynek jelentőségéről és az iromány fő témaköréről egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.