Vilmos és Harry herceg

Nagy a baj: Vilmos herceget is szóba hozták a Harry és Meghan új előzetesében

Új előzetes látott napvilágot Harry herceg és Meghan Markle Netflix-sorozatának utolsó részeiről, melyben úgy tűnik, Vilmos herceg is rivaldafénybe kerül. A sussexi pár a kivágott részletek alapján csorbát ejthet a jövőbeli uralkodó hírnevén, ezzel pedig növelhetik a családok közti ellentétet.


A Harry és Meghan című Netflix-dokusorozat első három epizódja december elején jelent meg, melyben a hercegi pár nyíltan beszélt a szerelmük kezdetéről, a kapcsolatuk nehézségeiről, illetve a monarchia hibáiról. Többek között azt az aranyos emléküket is megosztották a rajongóikkal, hogy mit csináltak az utolsó estélyükön, mielőtt bejelentették a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

A hatrészes minisorozat második felvonására még kicsit várni kell, ugyanis úgy döntött a streaming-szolgáltató, hogy két különálló szegmensben teszik nyilvánossá a részeket. Bár több ponton is kitértek a felvezetésben a brit királyi család többi tagjára, úgy tűnik, a lényeg csak ezután következik.

December 12-én egy előzetest adtak ki az utolsó epizódokhoz, melyben már Vilmos walesi herceg neve is előkerül.

„Boldogan hazudtak, hogy megvédjék a bátyámat. Soha nem voltak hajlandók elmondani az igazat, hogy megvédjenek minket”

— hallható a rövid kedvcsináló egyik részletében.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy életük mely szegmensére utalt ez a kivágás, viszont elképzelhető, hogy emiatt tovább romlik majd Markle-ék kapcsolata a monarchiával. A hercegné az előzetesben azt is mondja, hogy „nem a farkasok elé dobták, hanem megetették velük.”

Nagyon sok rajongót érdekelt a sussexi hercegi pár élete és a 2020 óta történt események másik oldala, így nem meglepő, hogy az első részeket rekordszámú, 2,4 millióan nézték meg. Viszonyításképp, a szintén nagy port kavaró A korona ötödik évadja csupán 1,1 millió nézőt tudott mozgósítani az első napon — olvashatjuk az Independent cikkében.

A következő részek december 15-én érkeznek a Netflix kínálatába. Vajon a megjelenés után Harry hercegék részt vehetnek még Károly király koronázásán? Ezzel a kérdéssel már királyi szakértők is foglalkoztak, véleményükről pedig ittlehet olvasni.

Nyitókép: Getty